autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui taranesc

Autor: Amya (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 21 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Amya (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 21 noiembrie 2010

Ingrediente
6 ciocanele de pui, 1 ardei gras rosu, 2 cepe, 1 legatura de marar, 1 legatura de patrunjel, 4-5 ciuperci mari, 3-4 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Se asaza in cratita ceapa si ardeiul taiate marunt, ciupercile feliate, si ciocanelele oparite in prealabil, peste care se toarna cam 2 linguri de ulei.
Se fierb cu capac la foc mic aproximativ 60 min.(Recomand o cratita de teflon)
Dupa ce sunt gata, se adauga usturoiul pisat si verdeata tocata. Se da la cuptor alte 30 min.
Se serveste cu mamaliguta.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui taranesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
BORS TARANESC DE PUI

BORS TARANESC DE PUI

Se spala puiul se portioneaza si se pune la fiert.Legumele se taie cubulete si se pun la calit in

9 voturi    7 comentarii
5h
Borsuri si Ciorbe
Orez taranesc cu carne de pui la cuptor

Orez taranesc cu carne de pui la cuptor

-Se spală bine carnea (aripioarele, în cazul meu) și se taie, porționându-se după

12 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Denisa Olaru , 22 iunie 2015

    BRAVO

  • Fara foto

    stephaniesbakedgoods@gmail.com (Chef de cuisine) , 08 februarie 2015

    U guys are killing me with this beautiful pictures,

  • Fara foto

    Margareta George Lory Danciu , 10 februarie 2014

    eu am facut reteta si mi-a iesit buna,dar i-am adaugat niste rosii conservate prin fierbere si a avut in ce sa fiarba,si totusi m-i se pare multa verdeata(depinde la fiecare cum ii place) si prea putine ciuperci.Data viitoare stiu ce-i de facut pt.a fi perfecta.

    • Fara foto

      Marius Georgescu , 08 februarie 2014

      Apa sau vinul unde este? Cum fierbe 60 de minute si inca 30 de minute in cuptor? pe uscat!!!!

    • Fara foto

      Bordea Ioan , 09 septembrie 2013

      Ciupercile si legumele au suficienta apa , deci nu se pune.

    • Fara foto

      Aly Alina , 08 septembrie 2013

      pai apa nu se pune? de ce este rosie se pune si bulion? dati reteta completa.

    • Fara foto

      Maria Dan , 08 septembrie 2013

      reteta nu este completa! unde este sucul de rosii?

    • Fara foto

      Graham Harriss , 07 septembrie 2013

      eu am facut reteta si mi-a iesit buna,dar i-am adaugat niste rosii conservate prin fierbere si a avut in ce sa fiarba,si totusi m-i se pare multa verdeata(depinde la fiecare cum ii place) si prea putine ciuperci.Data viitoare stiu ce-i de facut pt.a fi perfecta.

    • Fara foto

      Graham Harriss , 07 septembrie 2013

      eu am facut reteta si mi-a iesit buna,dar i-am adaugat niste rosii conservate prin fierbere si a avut in ce sa fiarba,si totusi m-i se pare multa verdeata(depinde la fiecare cum ii place) si prea putine ciuperci.Data viitoare stiu ce-i de facut pt.a fi perfecta.

    • Fara foto

      georgiana , 07 septembrie 2013

      apa nu se pune?

    • Fara foto

      Gabby Dudley , 07 septembrie 2013

      Aceeasi intrebare am si eu...apa se pune? Dar suc sau pasta de rosii?

    • Fara foto

      Mihaela Kelemen , 07 septembrie 2013

      si apa nu se pune? se face doar in ulei?

    • Fara foto

      Yannis Bebe , 07 septembrie 2013

      Pai si apa nu se pune? Cam cat?

    • Fara foto

      Micu Marcela , 07 septembrie 2013

      mmmmmmm ce bun e asta fac eu mereu asta portia:))))).

    • Lena Butterfly

      Lena Butterfly (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2010

      Foarte bun!!!Am gasit ieri reteta si am incercat sa vad cum este si a iesit FOARTE GUSTOS!!!!!Merita incercat!!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

21 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Amya
Ficatei cu sunca si sos de mustar

Ficatei cu sunca si sos de mustar

Se spala ficateii si se pun la fiert aproximativ 30 min. Dupa ce au fiert, se scot si se lasa la

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

stephaniesbakedgoods@gmail.com (Chef de cuisine)

U guys are killing me with this beautiful pictures,

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Risotto alla marinara