Se asaza in cratita ceapa si ardeiul taiate marunt, ciupercile feliate, si ciocanelele oparite in prealabil, peste care se toarna cam 2 linguri de ulei.
Se fierb cu capac la foc mic aproximativ 60 min.(Recomand o cratita de teflon)
Dupa ce sunt gata, se adauga usturoiul pisat si verdeata tocata. Se da la cuptor alte 30 min.
Se serveste cu mamaliguta.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
Bîcleșeanu Petrică • 26 Mai 2023, 14:55 Culoarea rosie de unde apare daca nu ati pus rosii, bulion sau boia? sunteti niste mincinosi ordinari!