Pui taranesc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pui taranesc

Ingrediente

  • 6 ciocanele de pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4-5 ciuperci mari
  • 3-4 catei de usturoi

Mod de preparare

Se asaza in cratita ceapa si ardeiul taiate marunt, ciupercile feliate, si ciocanelele oparite in prealabil, peste care se toarna cam 2 linguri de ulei.

Se fierb cu capac la foc mic aproximativ 60 min.(Recomand o cratita de teflon)

Dupa ce sunt gata, se adauga usturoiul pisat si verdeata tocata. Se da la cuptor alte 30 min.

Se serveste cu mamaliguta.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor