Se asaza in cratita ceapa si ardeiul taiate marunt, ciupercile feliate, si ciocanelele oparite in prealabil, peste care se toarna cam 2 linguri de ulei.
Se fierb cu capac la foc mic aproximativ 60 min.(Recomand o cratita de teflon)
Dupa ce sunt gata, se adauga usturoiul pisat si verdeata tocata. Se da la cuptor alte 30 min.
Se serveste cu mamaliguta.
Pofta buna!

Fursecuri piersici umplute cu crema, fragede si aromate, reteta clasica de casa. Delicioase, colorate si perfecte pentru...
Fursecuri piersici umplute cu crema - reteta clasica, simpla si delicioasa
Descopera cum sa prepari salata de pui cu ciuperci si maioneza, o reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie....
Salata de pui cu ciuperci si maioneza. Reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie
Negresa cu gem si nuci – cea mai simpla si delicioasa reteta, perfecta pentru o prajitura umeda si aromata. Fara oua, unt...
Negresa cu gem si nuci - cea mai simpla si delicioasa reteta
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
Bîcleșeanu Petrică • 26 Mai 2023, 14:55 Culoarea rosie de unde apare daca nu ati pus rosii, bulion sau boia? sunteti niste mincinosi ordinari!