Pui taranesc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pui taranesc

Ingrediente

  • 6 ciocanele de pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4-5 ciuperci mari
  • 3-4 catei de usturoi

Mod de preparare

Se asaza in cratita ceapa si ardeiul taiate marunt, ciupercile feliate, si ciocanelele oparite in prealabil, peste care se toarna cam 2 linguri de ulei.

Se fierb cu capac la foc mic aproximativ 60 min.(Recomand o cratita de teflon)

Dupa ce sunt gata, se adauga usturoiul pisat si verdeata tocata. Se da la cuptor alte 30 min.

Se serveste cu mamaliguta.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

B

Bîcleșeanu Petrică • 26 Mai 2023, 14:55 Culoarea rosie de unde apare daca nu ati pus rosii, bulion sau boia? sunteti niste mincinosi ordinari!

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise