In uleiul incins se caleste pieptul de pui (taiat in cuburi) pana se rumeneste.
In alta tigaie faceti urmatoarea operatiune:
Ceapa se taie si se caleste. Cat timp ceapa se caleste, taiati fin ardeiul iute, ghimbirul, zdrobiti usturoiul si gatitile pentru cateva minute.
Adaugati garam masala, tumericul, zaharul lasati sa se gateasca impreuna pentru 1-2 minute. Adaugati apoi pasta de tomate si rosiile cuburi si lasati pe foc pentru 5 minute.
Sosul de mai sus se pune intr-un blender si se mixeaza pana devine cat mai cremos.
Adaugati sosul facut la blender din nou in tigaie. Peste el se adauga iaurtul, puiul si patrunjelul tocat.
Serviti cu garnitura de orez.
Pentru orez:
Orezul se pune la fiert cu boabele de cardamon (cine are) si stelele de anason. Acoperiti cu un capac si fierbeti pentru 10 minute. Luati oala de pe foc dar lasati capacul. Orezul se va gati la abur pentru inca 5 minute.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii