Se prepara umplutura din ficat de vitel sau de porc sau chiar numai din carne de vitel sau porc. Se taie ceapa, se inabusa in unt, se adauga ficatul sau carnea taiata bucatele. se lasa sa fiarba inabusit, picurindu-se apa sau zeama de carne. Se trece de doua ori prin masina de carne impreuna cu miez de franzela inmuiat in lapte si stors bine. Se amesteca apoi cu piper, putin usturoi, verdeata si daca este posibil si cu citeva ciuperci taiate fin si rumenite. Se umple puiul, se coase, se asaza in cratita cu grasime, se toarna 1 pahar de zeama de carne sau apa si se inabusa acoperit la cuptor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii