Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 pui, 300 gr. carne de vitel, porc sau numai ficat, 3-4 cepe, 100 gr. unt, miez de franzela, sare, piper, usturoi, verdeata, 3-4 ciuperci
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se prepara umplutura din ficat de vitel sau de porc sau chiar numai din carne de vitel sau porc. Se taie ceapa, se inabusa in unt, se adauga ficatul sau carnea taiata bucatele. se lasa sa fiarba inabusit, picurindu-se apa sau zeama de carne. Se trece de doua ori prin masina de carne impreuna cu miez de franzela inmuiat in lapte si stors bine. Se amesteca apoi cu piper, putin usturoi, verdeata si daca este posibil si cu citeva ciuperci taiate fin si rumenite. Se umple puiul, se coase, se asaza in cratita cu grasime, se toarna 1 pahar de zeama de carne sau apa si se inabusa acoperit la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
In tigaia cu ulei,se caleste usturoiul pisat,se adauga ceapa taiata foarte marunt si rosiile fara
Se taie pieptul de pui in 4 fileuri dupa care se bate bine cu ciocanul. Ciupercile se taie fasii
12 voturi
11 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate