autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pui umplut

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 pui, 300 gr. carne de vitel, porc sau numai ficat, 3-4 cepe, 100 gr. unt, miez de franzela, sare, piper, usturoi, verdeata, 3-4 ciuperci

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se prepara umplutura din ficat de vitel sau de porc sau chiar numai din carne de vitel sau porc. Se taie ceapa, se inabusa in unt, se adauga ficatul sau carnea taiata bucatele. se lasa sa fiarba inabusit, picurindu-se apa sau zeama de carne. Se trece de doua ori prin masina de carne impreuna cu miez de franzela inmuiat in lapte si stors bine. Se amesteca apoi cu piper, putin usturoi, verdeata si daca este posibil si cu citeva ciuperci taiate fin si rumenite. Se umple puiul, se coase, se asaza in cratita cu grasime, se toarna 1 pahar de zeama de carne sau apa si se inabusa acoperit la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Se taie pieptul de pui in 4 fileuri dupa care se bate bine cu ciocanul. Ciupercile se taie fasii

12 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui umplut

Pui umplut

Umplutura: Se inabuse fara a se rumeni ficateii si pipotelele in ulei adaugandu-se si putina apa

79 voturi    9 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ostropel de pui