Compozitia cu cere se umple:
Cepele, morcovii, ardeii grasi si ciupercutele se taie si se calesc in putin ulei. La sfarsit se adauga afumatura, ouale fierte, delicat, boiaua si putin cimbru.
Puiul se spala bine pe interior si se umple cu respectiva umplutura. Dupa umplere se coase cu ata de cusut atat la partea superioara, cat si la cea inferioara.
Dupa umplere puiul este uns cu o compozitie din: 3 linguri de ulei, boia dulce, cimbru, delicat.
Se aseaza in tava puiul langa care se aseaza cateva legume de ornament. Peste pui se toarna 1 litru de supa de pui. Se introduce la cuptor pentru circa 1,5h.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii