Pui umplut

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pui(din comert)
  • 3 cepe mari
  • 2 morcovi, 2 cutii de ciupercute.
  • 3ardei grasi(de diferite culori)
  • afumatura de orice natura(nu va zgarciti caci asta de gust), condimente pentru carne(delicat, boia dulce, cimbru),3oua fierte taiate feliute marar

Mod de preparare

Compozitia cu cere se umple:

Cepele, morcovii, ardeii grasi si ciupercutele se taie si se calesc in putin ulei. La sfarsit se adauga afumatura, ouale fierte, delicat, boiaua si putin cimbru.

Puiul se spala bine pe interior si se umple cu respectiva umplutura. Dupa umplere se coase cu ata de cusut atat la partea superioara, cat si la cea inferioara.

Dupa umplere puiul este uns cu o compozitie din: 3 linguri de ulei, boia dulce, cimbru, delicat.

Se aseaza in tava puiul langa care se aseaza cateva legume de ornament. Peste pui se toarna 1 litru de supa de pui. Se introduce la cuptor pentru circa 1,5h.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor