autor:

Czompa

» » Mancaruri cu carne

Pui umplut

Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
1pui dezosat, 3 bucati de ficat de pui, 250g carne tocata de pui(sau porc, dupa preferinta),10oua crude, 5 oua fierte, patrunjel tocat, ceapa verde, sare, piper, pesmet,ulei.

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se curata bine puiul. Ficatul de pui (crud) se da prin robot sau masina de tocat dupa care se prajeste foarte putin intr-o tigaie cu ulei incins (doar pana isi schimba culoarea). Carnea toacata se caleste si ea foarte putin in ulei, dupa care se amesteca cele doua compozitii. Ouale fierte se taie rondele sau cubulete (dupa preferinta si se amesteca cu ficatul si carnea calite, apoi se adauga, verdeata tocata, ceapa verde taiata si ea marunt, sare, piper, si ouale crude batute separat albusurile de galbenusuri.

Se amesteca usor sa nu se sparga albusurile si se adauga pesmet astfel incat compozitia sa fie cam ca si cea de chec(nu puneti f mult pesmet pt ca va fi foarte uscata umplutura). Puiul se condimenteaza pe dinauntru cu delicat, se pune umplutura, se coase, se unge cu untura si se pune in tava. Se adauga in tava 1 cana cu apa cu care pe parcursul coacerii se va stropi puiul. Se da la cuptor 1 ora. Daca apa din tava scade se mai poate adauga pe parcurs. La sfarsit se poate stropi puiul cu putin vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Se taie pieptul de pui in 4 fileuri dupa care se bate bine cu ciocanul. Ciupercile se taie fasii

12 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui umplut cu orez

Pui umplut cu orez

Puiul se condimenteaza inauntru si sub piele cu sare, piper, boia, rozmarin. Orezul impreuna cu morcovul

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2010

    O reteta ce trebuie testata , cred ca este foarte buna !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

    Foarte bun.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

    Este foarte bun.Eu calesc ficatul cu ceapa si pe urma le dau la robot;e mai usor.

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1pui dezosat
  • 3 bucati de ficat de pui
  • 250g carne tocata de pui(sau porc
  • dupa preferinta),10oua crude
  • 5 oua fierte
  • patrunjel tocat
  • ceapa verde
  • sare
  • piper
  • pesmet,ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Czompa
Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii

2 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Oua umplute pane

Oua umplute pane

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Placinta cu branza

Placinta cu branza

Dai telemeaua pe razatoare si o amesteci cu branza de vaci si 5 oua. Ungi apoi cate 3 foi de placinta

4 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

constanta proca (Chef de cuisine)

O reteta ce trebuie testata , cred ca este foarte buna !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sarmalute combinate