Se curata bine puiul. Ficatul de pui (crud) se da prin robot sau masina de tocat dupa care se prajeste foarte putin intr-o tigaie cu ulei incins (doar pana isi schimba culoarea). Carnea toacata se caleste si ea foarte putin in ulei, dupa care se amesteca cele doua compozitii. Ouale fierte se taie rondele sau cubulete (dupa preferinta si se amesteca cu ficatul si carnea calite, apoi se adauga, verdeata tocata, ceapa verde taiata si ea marunt, sare, piper, si ouale crude batute separat albusurile de galbenusuri.
Se amesteca usor sa nu se sparga albusurile si se adauga pesmet astfel incat compozitia sa fie cam ca si cea de chec(nu puneti f mult pesmet pt ca va fi foarte uscata umplutura). Puiul se condimenteaza pe dinauntru cu delicat, se pune umplutura, se coase, se unge cu untura si se pune in tava. Se adauga in tava 1 cana cu apa cu care pe parcursul coacerii se va stropi puiul. Se da la cuptor 1 ora. Daca apa din tava scade se mai poate adauga pe parcurs. La sfarsit se poate stropi puiul cu putin vin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii