Pui umplut cu bame

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un pui
  • 200 g de ficat de pui
  • 500 g de bame
  • trei cepe
  • patru roşii
  • doi dovlecei
  • mărar şi pătrunjel
  • cu cimbru
  • şase ouă de prepeliţă
  • 50 ml de ulei
  • o ceşcuţă cu vin alb.

Mod de preparare

Se taie roşiile, ceapa şi dovleceii; se curăţă bamele şi verdeţurile, iar ficăţeii se călesc în apă cu ulei. Separat, se înăbuşă legumele şi, după ce au scăzut, se pun în vasul cu ficăţei. Când ingredientele sunt fierte, se amestecă cu ouăle bătute spumă. Se umple puiul cu compoziţie şi se aşază într-o tavă unsă cu ulei. Se presară cimbru şi pătrunjel.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise