autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui umplut cu bame

Autor: Bota Eva (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bota Eva (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
un pui, 200 g de ficat de pui, 500 g de bame, trei cepe, patru roşii, doi dovlecei, mărar şi pătrunjel, cu cimbru, şase ouă de prepeliţă, 50 ml de ulei, o ceşcuţă cu vin alb.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie roşiile, ceapa şi dovleceii; se curăţă bamele şi verdeţurile, iar ficăţeii se călesc în apă cu ulei. Separat, se înăbuşă legumele şi, după ce au scăzut, se pun în vasul cu ficăţei. Când ingredientele sunt fierte, se amestecă cu ouăle bătute spumă. Se umple puiul cu compoziţie şi se aşază într-o tavă unsă cu ulei. Se presară cimbru şi pătrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu bame" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Frigarui din piept de pui si legume cu sos de iaurt si menta

Frigarui din piept de pui si legume cu sos de iaurt si menta

Pieptul de pui spalat si scurs de apa, se taie cubulete, rosiile se taie in jumatati, ceapa se curata,

3 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne
Pulpe pane cu cartofi la cuptor

Pulpe pane cu cartofi la cuptor

Pulpele se spala bine si se da jos pielea de pe ele.Se condimenteaza bine cu ce condimente preferati. Ceapa

26 voturi    14 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • un pui
  • 200 g de ficat de pui
  • 500 g de bame
  • trei cepe
  • patru roşii
  • doi dovlecei
  • mărar şi pătrunjel
  • cu cimbru
  • şase ouă de prepeliţă
  • 50 ml de ulei
  • o ceşcuţă cu vin alb.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Ardei copti cu piept de pui si smantana