autor:

» » Mancaruri cu carne

Pui umplut cu bame

Autor: Bota Eva (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bota Eva (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
un pui, 200 g de ficat de pui, 500 g de bame, trei cepe, patru roşii, doi dovlecei, mărar şi pătrunjel, cu cimbru, şase ouă de prepeliţă, 50 ml de ulei, o ceşcuţă cu vin alb.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie roşiile, ceapa şi dovleceii; se curăţă bamele şi verdeţurile, iar ficăţeii se călesc în apă cu ulei. Separat, se înăbuşă legumele şi, după ce au scăzut, se pun în vasul cu ficăţei. Când ingredientele sunt fierte, se amestecă cu ouăle bătute spumă. Se umple puiul cu compoziţie şi se aşază într-o tavă unsă cu ulei. Se presară cimbru şi pătrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu bame" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • un pui
  • 200 g de ficat de pui
  • 500 g de bame
  • trei cepe
  • patru roşii
  • doi dovlecei
  • mărar şi pătrunjel
  • cu cimbru
  • şase ouă de prepeliţă
  • 50 ml de ulei
  • o ceşcuţă cu vin alb.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
"Mansaf"- mancarea nationala a Iordaniei