Se curata se se spala puiul si ciupercile la care se separa piciorusele de palarioarele.Se inabusa ciupercile in putin ulei impreuna cu ceapa tocata si se condimenteaza dupa gust.Puiul se aseaza intr-un vas termorezistent (merge si in tava),se condimenteaza in interior si pe exterior,se introduce umplutura,se unge puiul cu ulei,se presara cimbru,rozmarin,piper si putina sare,se toarna 100 ml apa in vas si se coace puiul 1 ora in cuptorul preincalzit,la foc moderat.Din cand in cand se stropeste puiul cu zeama formata in vas (cam la 10 minute).Se serveste cu ce garnitura doriti.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii