Se curata se se spala puiul si ciupercile la care se separa piciorusele de palarioarele.Se inabusa ciupercile in putin ulei impreuna cu ceapa tocata si se condimenteaza dupa gust.Puiul se aseaza intr-un vas termorezistent (merge si in tava),se condimenteaza in interior si pe exterior,se introduce umplutura,se unge puiul cu ulei,se presara cimbru,rozmarin,piper si putina sare,se toarna 100 ml apa in vas si se coace puiul 1 ora in cuptorul preincalzit,la foc moderat.Din cand in cand se stropeste puiul cu zeama formata in vas (cam la 10 minute).Se serveste cu ce garnitura doriti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii