Puiul curatat se unge pe interior si exterior cu unt, sare si piper. Pana se pregateste umplutura se tine la rece. Ciupercile se toaca marunt, se calesc cu unt si ceapa. Se lasa la racit. Se toaca verdeata, se rade cascavalul, se amesteca cu pesmet, sare si piper.Se umple puiul cu compozitia si se coase. Se aseaza in tava puiul impreuna cu legumele taiate, sare, piper, ulei si putina apa. Se stropeste din cand in cand cu sosul din tava. La sfarsit se pun 4-5 linguri vin alb, 50 g unt si se mai lasa 5-10 min in cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii