autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui umplut cu ficatei

Autor: alina - maria buterchi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina - maria buterchi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2008

Ingrediente
un pui, punga de ficatei,o cutie ciperci,3-4 rosii (sau 3 linguri bulion) 2 linguri smantana,cascaval,vin

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine puiul,intre timp se prepara ficateii(se prajesc cu ceapa),iar sosul se formeaza din rosiile date pe razatoare,ciupercile,cele doua linguri de smantana si 4 linguri de vin,se umple puiul cu ficateii si se da la cuptor . Dupa ce s-a rumenit se torna sosul iar din cand in cand se stropeste cu vin.
Se serveste cu cascaval ras cand este cald
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu ficatei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale combinate Doina

Sarmale combinate Doina

Se vor prepara patru compozitii de umplutura astfel: caliti in ulei cepele tocate si morcovul ras

8 voturi    7 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Pui cu masline , in stil italian

Pui cu masline , in stil italian

Carnea se spala si se usuca bine apoi se face cu sare ,piper. boia si se prajeste in ulei de masline

9 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Beatrice Rotaru (Chef de cuisine) , 23 mai 2008

    Foarte bun puiul cu ficatei. Combinatia este de milioane.

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • un pui, punga de ficatei,o cutie ciperci,3-4 rosii (sau 3 linguri bulion) 2 linguri smantana,cascaval,vin

Raporteaza reteta

Retete
de alina - maria buterchi
TORT DE PORTOCALE

TORT DE PORTOCALE

Blatul 1. Blatul se poate cumpara sau: se amesteca ouale cu zaharul si zaharul vanilat cu mixerul

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
peste la cuptor

peste la cuptor

Pestele curatat se aseaza intr-o tava, se presara cu sare, piper si cimbru apoi se pun deasupra ardeii

9 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Intr-o oala cu apa se pune la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt.

2 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Fara foto

Beatrice Rotaru (Chef de cuisine)

Foarte bun puiul cu ficatei. Combinatia este de milioane.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui in bere