Reteta postata pe: 22 mai 2008
Ingrediente
un pui, punga de ficatei,o cutie ciperci,3-4 rosii (sau 3 linguri bulion) 2 linguri smantana,cascaval,vin
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se spala bine puiul,intre timp se prepara ficateii(se prajesc cu ceapa),iar sosul se formeaza din rosiile date pe razatoare,ciupercile,cele doua linguri de smantana si 4 linguri de vin,se umple puiul cu ficateii si se da la cuptor . Dupa ce s-a rumenit se torna sosul iar din cand in cand se stropeste cu vin.
Se serveste cu cascaval ras cand este cald
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu ficatei" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Beatrice Rotaru (Chef de cuisine) , 23 mai 2008
Foarte bun puiul cu ficatei. Combinatia este de milioane.