autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pui umplut cu legume in vin rosu

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iulie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iulie 2016

Ingrediente
1 pui, circa 2 kg, 1 lamaie,, 200 ml vin rosu,, 1 lingura oregano,, 2 cepe,, 1 bucata praz,, 1 gogosar rosu,, 1 morcov,, 1 radacina de pastarnac,, 1 borcanel de ciuperci,, 2 linguri orez,, sare dupa gust,, 4 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

-Se curata ceapa si se pune la undit, se adauga prazul tocat marunt, morcovul ras, gogosarul tocat marunt, pastarnacul tocat, cipercile, orezul,sare dupa gust si se lasa sa se patrunda. Cand toate legumele isi schimba culoarea, umplem puiul care a fost spalat si lasat la scurs de apa. Mie mi-a mai ramas putina compozitie si am luat pielea de la un piept de pui,am pus compozitia pe piele, am adunat marginile si le-am legat cu un fir de ata.

-Se pune puiul in tava,se presoara peste el putina sare, oregano, vin rosu si putin ulei. Se orneaza cu felii de lamaie, se pune capac la vas si se da la cuptor, la foc potrivit. Cand incepe sa se rumeneasca, se ia capacul si se mai lasa la cuptor,pret de cateva minute, apoi se opreste focul. Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu legume in vin rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pui, circa 2 kg
  • 1 lamaie,
  • 200 ml vin rosu,
  • 1 lingura oregano,
  • 2 cepe,
  • 1 bucata praz,
  • 1 gogosar rosu,
  • 1 morcov,
  • 1 radacina de pastarnac,
  • 1 borcanel de ciuperci,
  • 2 linguri orez,
  • sare dupa gust,
  • 4 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

253 voturi    44 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

8 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
RASASFUR DIN MUSCHI DE VITEL