autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pui umplut cu legume in vin rosu

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iulie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iulie 2016

Ingrediente
1 pui, circa 2 kg, 1 lamaie,, 200 ml vin rosu,, 1 lingura oregano,, 2 cepe,, 1 bucata praz,, 1 gogosar rosu,, 1 morcov,, 1 radacina de pastarnac,, 1 borcanel de ciuperci,, 2 linguri orez,, sare dupa gust,, 4 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

-Se curata ceapa si se pune la undit, se adauga prazul tocat marunt, morcovul ras, gogosarul tocat marunt, pastarnacul tocat, cipercile, orezul,sare dupa gust si se lasa sa se patrunda. Cand toate legumele isi schimba culoarea, umplem puiul care a fost spalat si lasat la scurs de apa. Mie mi-a mai ramas putina compozitie si am luat pielea de la un piept de pui,am pus compozitia pe piele, am adunat marginile si le-am legat cu un fir de ata.

-Se pune puiul in tava,se presoara peste el putina sare, oregano, vin rosu si putin ulei. Se orneaza cu felii de lamaie, se pune capac la vas si se da la cuptor, la foc potrivit. Cand incepe sa se rumeneasca, se ia capacul si se mai lasa la cuptor,pret de cateva minute, apoi se opreste focul. Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu legume in vin rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare cu mamaliguta

Ficatei de pasare cu mamaliguta

Ficateii se curata sa nu aiba fiere care poate sa amareasca mancarea, se spala, se lasa la scurs.

3 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Copanele de pui cu bacon si piure de cartofi

Copanele de pui cu bacon si piure de cartofi

Prima data pregatim sosul prin cu care o sa ungem copanelele.Intr-un castron punem 3 linguri de ulei,un

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui, circa 2 kg
  • 1 lamaie,
  • 200 ml vin rosu,
  • 1 lingura oregano,
  • 2 cepe,
  • 1 bucata praz,
  • 1 gogosar rosu,
  • 1 morcov,
  • 1 radacina de pastarnac,
  • 1 borcanel de ciuperci,
  • 2 linguri orez,
  • sare dupa gust,
  • 4 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

175 voturi    38 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu ciuperci si smantana