- Se taie fiecare mar in cate opt felii si se pun intr-un castron cu vinul alb si putin zahar.
-Se spala puiul,se scot maruntaiele si se lasa la scurs,apoi se unge cu sare,prin interior si se umple cu mere.Se aseaza pe un pat de mere in tava,se fac buzunarase la pui in care se introduc varfurile de la aripi si marginile copanelor,se introduc bucati mici de unt in buzunarase si cateva felii de mere,mai fine.Se toarna vinul peste pui,untul in bucati mici,se aseaza capacul peste tava si se da tava la cuptor la foc iute.Sa aveti pofta dragilor!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii