- Se taie fiecare mar in cate opt felii si se pun intr-un castron cu vinul alb si putin zahar.
-Se spala puiul,se scot maruntaiele si se lasa la scurs,apoi se unge cu sare,prin interior si se umple cu mere.Se aseaza pe un pat de mere in tava,se fac buzunarase la pui in care se introduc varfurile de la aripi si marginile copanelor,se introduc bucati mici de unt in buzunarase si cateva felii de mere,mai fine.Se toarna vinul peste pui,untul in bucati mici,se aseaza capacul peste tava si se da tava la cuptor la foc iute.Sa aveti pofta dragilor!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii