Pui umplut cu mere:

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Pui umplut cu mere:

Ingrediente

  • -1 pui de circa 2 kg.,
  • -5 mere,
  • -50 gr unt,
  • -1 lingurita sare,
  • -1 lingurita zahar,
  • -1 canita de vin alb.

Mod de preparare

- Se taie fiecare mar in cate opt felii si se pun intr-un castron cu vinul alb si putin zahar.

-Se spala puiul,se scot maruntaiele si se lasa la scurs,apoi se unge cu sare,prin interior si se umple cu mere.Se aseaza pe un pat de mere in tava,se fac buzunarase la pui in care se introduc varfurile de la aripi si marginile copanelor,se introduc bucati mici de unt in buzunarase si cateva felii de mere,mai fine.Se toarna vinul peste pui,untul in bucati mici,se aseaza capacul peste tava si se da tava la cuptor la foc iute.Sa aveti pofta dragilor!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure