autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui umplut cu miez de paine

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 3 felii de costita afumata taiate bucatele, , 6 felii de paine integrala fara coaja, , 3 cepe mici tocate, , 2 linguri nuca zdrobita, , 2 linguri stafide, , 1/4 ceasca patrunjel verde tocat, , 1 ou batut usor, , 1/4 ceasca lapte, , 1 pui (circa 1,4 kg), , sare,, piper macinat, , 45 g unt topit, , 1-2 linguri ulei, , 1-2 linguri sos de soia, , o ceasca si jumatate apa, , 1 catel de usturoi (presat), , 1 lingura faina.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul. Se prajeste costita circa 5 minute la foc iute, pana ce se rumeneste. Se taie painea cubulete de 1 cm, se pune intr-un castron mare, se adauga slaninuta, nucile, stafidele, patrunjelul si oul batut cu lapte, se amesteca bine si se gusta de sare si piper. - Se curata puiul (se scot maruntaiele si grasimea), se spala, se zvanta, se umple cu amestecul de paine si costita si se coase sau se prinde cu scobitori. Se freaca cu sare si piper si se aseaza intr-o tava mai adanca. - Se amesteca untul cu uleiul si sosul de soia, se unge bine puiul, iar ce prisoseste se toarna in tava, impreuna cu jumatate din cantitatea de apa si cu usturoiul presat. Se da la cuptor, se lasa cam o ora si un sfert sa se patrunda si sa se rumeneasca, udandu-l din cand in cand cu sosul din tava. Se scoate pe un platou si, inainte de a-l transa, se inveleste usor cu o hartie de pergament si se lasa sa stea asa vreo 5 minute. - Sosul din tava se toarna intr-o craticioara si se pune pe foc. Se incorporeaza faina si se lasa sa se rumeneasca 5 minute, la foc slab, amestecand intruna. Se stinge cu apa ramasa, se amesteca si se lasa sa fiarba pana ce se-ngroasa. Sosul se condimenteaza si se serveste fierbinte langa puiul umplut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu miez de paine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC

FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC

Intr-o tigaie se incinge uleiul in care se adauga ficateii. Cand sunt aproape facuti se adauga ciupercile

6 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ardei

Pui cu ardei

Taiem ceapa solzisori si o calim impreuna cu ardeii taiati fasii timp de 1 minut, doar cat sa se

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 3 felii de costita afumata taiate bucatele
  • 6 felii de paine integrala fara coaja
  • 3 cepe mici tocate
  • 2 linguri nuca zdrobita
  • 2 linguri stafide
  • 1/4 ceasca patrunjel verde tocat
  • 1 ou batut usor
  • 1/4 ceasca lapte
  • 1 pui (circa 1,4 kg)
  • sare,
  • piper macinat
  • 45 g unt topit
  • 1-2 linguri ulei
  • 1-2 linguri sos de soia
  • o ceasca si jumatate apa
  • 1 catel de usturoi (presat)
  • 1 lingura faina.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Aripioare de pui,pulpa de porc condimentate cu garnitura de cartofi la tava