Se spala pulpele de pui, se taie in doua si se dezoseaza. Se condimenteaza cu sare si piper, precum si cu boia de ardei. Se pun la rece 10-15 min. Rosiile se spala, se scobesc de continut cu o lingurita, se sareaza si se lasa la scurs.
Ceapa tocata marunt se caleste in ulei.Se adauga orezul curatat si spalat, ciupercile, morcovii si telina , toate taiate cubulete. Se stinge cu apa si se lasa sa fiarba inabusit 7-8 min.Se condimenteaza dupa gust si cand se raceste se amesteca cu ardeiul gras.Cu aceasta compozitie se umplu pulpele si rosiile.Se prind pulpele cu scobitori sa nu se desfaca si se pun intr-o tava cu putin ulei. Prentre ele se aseaza rosiile umplute si miezul de rosii, tocat marunt.Se adauga cateva linguri cu apa si se pun in cuptorul incins, 50-60 min.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii