Se spala pulpele de pui, se taie in doua si se dezoseaza. Se condimenteaza cu sare si piper, precum si cu boia de ardei. Se pun la rece 10-15 min. Rosiile se spala, se scobesc de continut cu o lingurita, se sareaza si se lasa la scurs.
Ceapa tocata marunt se caleste in ulei.Se adauga orezul curatat si spalat, ciupercile, morcovii si telina , toate taiate cubulete. Se stinge cu apa si se lasa sa fiarba inabusit 7-8 min.Se condimenteaza dupa gust si cand se raceste se amesteca cu ardeiul gras.Cu aceasta compozitie se umplu pulpele si rosiile.Se prind pulpele cu scobitori sa nu se desfaca si se pun intr-o tava cu putin ulei. Prentre ele se aseaza rosiile umplute si miezul de rosii, tocat marunt.Se adauga cateva linguri cu apa si se pun in cuptorul incins, 50-60 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii