In tigaia cu ulei,se caleste usturoiul pisat,se adauga ceapa taiata foarte marunt si rosiile fara coaja,fara seminte si bine stoarse;dupa 3-4min,se adauga pesmetul si cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari apoi se da deoparte;pieptul se cresteaza pe lateral facand un buzunar in care se introduce cate o felie de pastrama si o lingura de umplutura;se inchide buzunarul cu scobitoare,se da prin faina,ou batut,pesmet si se prajeste in ulei mult;se scoate pe prosop de hartie si se serveste cu cartofi,orez sau legume.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii