autor:

LUBITA

» » Aperitive

Pui umplut cu pastrama

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2011

Ingrediente
4buc.piept de pui, de pastrama tot de pui,2linguri ulei de masline,2catei de usturoi, rosie mica,3rosii,50g cascaval,1lingura de pesmet,2oua,4-5linguri faina,ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

In tigaia cu ulei,se caleste usturoiul pisat,se adauga ceapa taiata foarte marunt si rosiile fara coaja,fara seminte si bine stoarse;dupa 3-4min,se adauga pesmetul si cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari apoi se da deoparte;pieptul se cresteaza pe lateral facand un buzunar in care se introduce cate o felie de pastrama si o lingura de umplutura;se inchide buzunarul cu scobitoare,se da prin faina,ou batut,pesmet si se prajeste in ulei mult;se scoate pe prosop de hartie si se serveste cu cartofi,orez sau legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu pastrama" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv cu sunca si branza feta

Aperitiv cu sunca si branza feta

Spalati cartofii, salata foaie cu foaie si rosia. Puneti cartofii la fiert in coaja intr-un litru

7 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON

RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON

Ficateii se curata de pielite,se spala,se zvanta si se condimenteaza dupa gust. Fiecare bucata de

20 voturi    5 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 05 iulie 2011

    Ai avut ceva de munca, dar, dupa cum explici, sa bucataresti, e o placere pentru tine.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4buc.piept de pui, de pastrama tot de pui,2linguri ulei de masline,2catei de usturoi, rosie mica,3rosii,50g cascaval,1lingura de pesmet,2oua,4-5linguri faina,ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

9 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Manolovici Eugen

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Ai avut ceva de munca, dar, dupa cum explici, sa bucataresti, e o placere pentru tine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Ursulet din mezeluri
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania