autor:

LUBITA

» » Aperitive

Pui umplut cu pastrama

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2011

Ingrediente
4buc.piept de pui, de pastrama tot de pui,2linguri ulei de masline,2catei de usturoi, rosie mica,3rosii,50g cascaval,1lingura de pesmet,2oua,4-5linguri faina,ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

In tigaia cu ulei,se caleste usturoiul pisat,se adauga ceapa taiata foarte marunt si rosiile fara coaja,fara seminte si bine stoarse;dupa 3-4min,se adauga pesmetul si cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari apoi se da deoparte;pieptul se cresteaza pe lateral facand un buzunar in care se introduce cate o felie de pastrama si o lingura de umplutura;se inchide buzunarul cu scobitoare,se da prin faina,ou batut,pesmet si se prajeste in ulei mult;se scoate pe prosop de hartie si se serveste cu cartofi,orez sau legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu pastrama" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pulpe umplute

Pulpe umplute

Se trage pielea de pe pulpe,taindu-se osul dar lasand o bucata mica de os(pentru a se putea apuca,se

12 voturi    1 comentariu
2h
Aperitive cu carne
Cighir în prapur

Cighir în prapur

Ficatul de porc l-am spălat şi l-am ţinut în lapte crud, cam o oră. Apoi l-am tăiat în bucăţi

7 voturi    2 comentarii
3h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 05 iulie 2011

    Ai avut ceva de munca, dar, dupa cum explici, sa bucataresti, e o placere pentru tine.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4buc.piept de pui, de pastrama tot de pui,2linguri ulei de masline,2catei de usturoi, rosie mica,3rosii,50g cascaval,1lingura de pesmet,2oua,4-5linguri faina,ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

5 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

10 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Manolovici Eugen

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Ai avut ceva de munca, dar, dupa cum explici, sa bucataresti, e o placere pentru tine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Drob cu ficat de pui