Pui umplut cu pastrama

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pui umplut cu pastrama

Ingrediente

  • 4buc.piept de pui
  • 4felii de pastrama tot de pui
  • 2linguri ulei de masline
  • 2catei de usturoi
  • 1ceapa rosie mica
  • 3rosii
  • 50g cascaval
  • 1lingura de pesmet
  • 2oua
  • 4-5linguri faina
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

In tigaia cu ulei,se caleste usturoiul pisat,se adauga ceapa taiata foarte marunt si rosiile fara coaja,fara seminte si bine stoarse;dupa 3-4min,se adauga pesmetul si cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari apoi se da deoparte;pieptul se cresteaza pe lateral facand un buzunar in care se introduce cate o felie de pastrama si o lingura de umplutura;se inchide buzunarul cu scobitoare,se da prin faina,ou batut,pesmet si se prajeste in ulei mult;se scoate pe prosop de hartie si se serveste cu cartofi,orez sau legume.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise