autor:

adina_andre

» » Mancaruri cu carne

Pui vanatoresc

Autor: adina_andre (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adina_andre (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 mai 2010

Ingrediente
4 pulpe, 200gr smantana, 2-3 linguri faina, ulei pentru prajit

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Pulpele se curata si se pun la prajit in ulei.dupa ce s-au prajit le condimentezi si adaugi apa in cratita unde le-am prajit si le lasam sa dea un clocot. smantana se amesteca cu faina si se adauga peste pulpele care au fiert un pic. Se serveste cu mamaliguta si cu patrunjel verde deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui vanatoresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de pui cu gomboti ( galuste)si sos vanatoresc

Friptura de pui cu gomboti ( galuste)si sos vanatoresc

Dupa ce s-a racit zarzavatul din supa , se da pe razatoarea mare. Supa se da in clocot cu foaia de

2 voturi    1 comentariu
2h
Sosuri
FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC

FICATEI DE PUI CU SOS VANATORESC

Intr-o tigaie se incinge uleiul in care se adauga ficateii. Cand sunt aproape facuti se adauga ciupercile

6 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013

    Bun rau de tot!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Imi place mancarea ta.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Imi place mancarea ta.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

      Adina te rog sa nu te superi pe mine dar puiul vanatoresc presupune legume in compozitia sa ( morcov mult), iar reteta ta nu are nici putina ceapa sau altceva.... Este o ciulama de pui.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • 200gr smantana
  • 2-3 linguri faina
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de adina_andre
CREMA DE CAPSUNI CU GELATINA

CREMA DE CAPSUNI CU GELATINA

Freci zaharul cu galbenusurile, adaugi laptele clocotit si freci compozitia la bain-marie pana se

1 vot    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de clatite cu dulceata de capsuni si macese

Tort de clatite cu dulceata de capsuni si macese

Se amesteca toate ingredientele si la sfarsit daca aluatul este prea gros se poate adauga apa pana

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

COSTEO (Chef de cuisine)

Bun rau de tot!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Miel cu rozmarin si timbale de cartofi