autor:

Razvan

» » Mancaruri cu carne

Pui Vienez

Autor: Razvan (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Razvan (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Ingrediente
Ceapa - 200g, Cartofi-600g, Piept pui-800g, ciuperci-400g, grand cucina-500g, parmezan ras-300g, cascaval-400g, ulei-40g

Dificultate: Medie Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata se spala si se taie julien,cartofii se cura se spala si ii taiem cuburi,pieptul de pui se spala si se taie cuburi iar ciupercile se spala bine si fara sa le rupem.
Intr-o oala punem cartofii la fiert,intr-o tigaie incingem uleiu si prajin carnea de pui fara a adauga apa cand carnea este rumena adaugam ceapa ciupercile si cartofii fiertil,lasam la calit tim de3 minute dupa care adaugam grand cucina si parmezanu.
intr-un vas de preferinta din lut punem compozitia dupa care radem cascal si bagam la cuptor pana se gratineaza cascavalul.
Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Vienez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi prajiti cu snitel de pui

Cartofi prajiti cu snitel de pui

Feliezi pieptul de pui si il bati. Treci feliile de carne prin faina, ou si prajesti pe ambele parti.

6 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cocos cu macaroane mici

Cocos cu macaroane mici

Spalam bine cocosul si il portionam. Curatam ceapa si usturoiul, le spalam si le taiem marunt. Punem

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Loredana Catalina Toderica , 26 decembrie 2014

    Grand cucina fiind ce??

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Gustos!!!!

Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ceapa - 200g
  • Cartofi-600g
  • Piept pui-800g
  • ciuperci-400g
  • grand cucina-500g
  • parmezan ras-300g
  • cascaval-400g
  • ulei-40g

Raporteaza reteta

COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

Gustos!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stek con salsa pimenta(muschi de vita sau porc cu sos de piper negru)