autor:

Razvan

» » Mancaruri cu carne

Pui Vienez

Autor: Razvan (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Razvan (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Ingrediente
Ceapa - 200g, Cartofi-600g, Piept pui-800g, ciuperci-400g, grand cucina-500g, parmezan ras-300g, cascaval-400g, ulei-40g

Dificultate: Medie Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata se spala si se taie julien,cartofii se cura se spala si ii taiem cuburi,pieptul de pui se spala si se taie cuburi iar ciupercile se spala bine si fara sa le rupem.
Intr-o oala punem cartofii la fiert,intr-o tigaie incingem uleiu si prajin carnea de pui fara a adauga apa cand carnea este rumena adaugam ceapa ciupercile si cartofii fiertil,lasam la calit tim de3 minute dupa care adaugam grand cucina si parmezanu.
intr-un vas de preferinta din lut punem compozitia dupa care radem cascal si bagam la cuptor pana se gratineaza cascavalul.
Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Vienez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Shepherd's Pie

Shepherd's Pie

Carnea se caleste in foarte putin ulei,se adauga ceapa taiata, morcovul taiat cubulete si ardeiul.

6 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tarta de cartofi cu carne

Tarta de cartofi cu carne

Punem cartofii la fiert si cand sant moi ii strecuram si pregatim un pire fin,adaugand putin ulei

14 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Loredana Catalina Toderica , 26 decembrie 2014

    Grand cucina fiind ce??

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Gustos!!!!

Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ceapa - 200g
  • Cartofi-600g
  • Piept pui-800g
  • ciuperci-400g
  • grand cucina-500g
  • parmezan ras-300g
  • cascaval-400g
  • ulei-40g

Raporteaza reteta

COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

Gustos!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Inimioare aromate