Reteta postata pe: 08 iunie 2007
Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui, , 250 g carnati de porc, , 2 cepe,, 6 rosii, , 150 ml vin alb sec, , o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, , sare,, piper, , 5 linguri untdelemn.
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute. Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca
105 voturi
19 comentarii
1h 10 min
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate