autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui, , 250 g carnati de porc, , 2 cepe,, 6 rosii, , 150 ml vin alb sec, , o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, , sare,, piper, , 5 linguri untdelemn.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute. Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu rozmarin si masline

Pui cu rozmarin si masline

Condimentam pieptul de pui (pulpele) cu sare si piper si le sotam pana se rumenesc pe ambele parti

4 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
“Sherkasieh” cu pui – Pui chirchiz cu orez-reteta specific iordaniana

“Sherkasieh” cu pui – Pui chirchiz cu orez-reteta specific iordaniana

Puiul Puiul se spala si cu ajutorul unui prosop de bucatarie se usuca. Intr-o tigaie se incinge

14 voturi    7 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui
  • 250 g carnati de porc
  • 2 cepe,
  • 6 rosii
  • 150 ml vin alb sec
  • o conserva de boabe de porumb scurse de zeama
  • sare,
  • piper
  • 5 linguri untdelemn.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Saramura de pui