autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui, , 250 g carnati de porc, , 2 cepe,, 6 rosii, , 150 ml vin alb sec, , o conserva de boabe de porumb scurse de zeama, , sare,, piper, , 5 linguri untdelemn.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute. Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gratar de pui cu garnitura de tapioca

Gratar de pui cu garnitura de tapioca

In primul rand se pune tapioca impreuna cu supa intr-un vas sa se umfle pentru 20 min., apoi se pune

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete la gratar
Dovlecei umpluti cu carne de pui

Dovlecei umpluti cu carne de pui

Dovleceii se curăţă "zebră",se scobesc de miez. Pieptul de pui se toacă cubuleţe,se amestecă

21 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui
  • 250 g carnati de porc
  • 2 cepe,
  • 6 rosii
  • 150 ml vin alb sec
  • o conserva de boabe de porumb scurse de zeama
  • sare,
  • piper
  • 5 linguri untdelemn.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
MUSCHI DE VACA IN STIL TERYIAKI