Taiati puiul in bucati, spalati-le, zvintati-le foarte bine si frigeti-le in tigaie in amestecul de unt si ulei. Adaugati ceapa tocata si 2 catei de usturoi. Cind carnea s-a aurit, puneti sare, piper si adaugati 200 ml de apa. Lasati sa fiarba acoperit, pe foc mic, adaugind din timp in timp cita putina apa calda, pe masura ce aceasta se evapora. Cind carnea este gata, scoateti-o din sos, adaugati piureul de vinete, decongelat, puneti sare,piper si zeama de lamiie dupa gust.
pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii