Într-o tigaie nici prea mare, nici prea mică, se încălzeşte uleiul de măsline. Se căleşte ceapa şi usturoiul. Se toarnă într-o tavă, alături de carnea de pui, berea, supa, roşia, ienibaharul, ardeiul şi scorţişoara. Se sărează totul, se acoperă şi se dă la cuptor pt o jumătate de oră. După 30 min, se adaugă cartofii şi se continuă fierberea încă 30 de min. Se ia capacul în ultimele 15 min, sau până ce preparatul ajunge să se rumenească. Se poate servi cu orez cu legume.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii