autor:

Laura Teodora

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Puiul beat

Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Mexic


    Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
Specific:  

Mexic


Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Ingrediente
1-2 linguri ulei de măsline, 1 ceapă mica, albă, curăţată, 3 căţei de usturoi, tăiaţi, 4 piepturi de pui, cu piele, 4 pulpiţe de pui, spălate, 1 cană de bere neagră, 1 cană de supă de pui, 1 roşie mare, tăiată, 1 ardei iute, 2 linguriţe de boabe de ienibahar, 1 baton de scorţişoară, 6 cartofi roşii, noi, tăiaţi în patru

Dificultate: Medie Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Într-o tigaie nici prea mare, nici prea mică, se încălzeşte uleiul de măsline. Se căleşte ceapa şi usturoiul. Se toarnă într-o tavă, alături de carnea de pui, berea, supa, roşia, ienibaharul, ardeiul şi scorţişoara. Se sărează totul, se acoperă şi se dă la cuptor pt o jumătate de oră. După 30 min, se adaugă cartofii şi se continuă fierberea încă 30 de min. Se ia capacul în ultimele 15 min, sau până ce preparatul ajunge să se rumenească. Se poate servi cu orez cu legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Puiul beat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
FICATEI CU MAMALIGUTA SI VARZA

FICATEI CU MAMALIGUTA SI VARZA

ficatei se spala ,se oparesc si se inabusa 15 minute in ulei cu putina apa.sarea se adauga la urma.apoi

4 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Soricei in paie

Soricei in paie

Spalam pieptul de curcan ,il stergem cu un servet si il taiem pe lungime in 2 feli. Intr-o tavita

16 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 august 2009

    Tare bun. Am sa -l imbat si eu, dar alaturi de cartofi natur. Imi lasa gura apa.

Dificultate

Medie

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1-2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă mica
  • albă
  • curăţată
  • 3 căţei de usturoi
  • tăiaţi
  • 4 piepturi de pui
  • cu piele
  • 4 pulpiţe de pui
  • spălate
  • 1 cană de bere neagră
  • 1 cană de supă de pui
  • 1 roşie mare
  • tăiată
  • 1 ardei iute
  • 2 linguriţe de boabe de ienibahar
  • 1 baton de scorţişoară
  • 6 cartofi roşii
  • noi
  • tăiaţi în patru

Raporteaza reteta

Retete
de Laura Teodora
Briose cu ciocolata

Briose cu ciocolata

Mixăm într-un caston, ouăle şi zahărul. Apoi, adăugăm încet, treptat, uleiul. La final, punem

7 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Se curata, spala si chiar maruntesc fructele in caz ca sunt prea mari. Se pun la clocotit intr-o

20 voturi    5 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe
Spumă de strugurei

Spumă de strugurei

Spălăm strugureii şi îi rupem de pe codiţe. Separat, batem albuşurile spumă cu zahărul alb

1 vot    1 comentariu
10 min
Dulciuri diverse
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Tare bun. Am sa -l imbat si eu, dar alaturi de cartofi natur. Imi lasa gura apa.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Caltabosi