Puiul beat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1-2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă mica, albă, curăţată
  • 3 căţei de usturoi, tăiaţi
  • 4 piepturi de pui, cu piele
  • 4 pulpiţe de pui, spălate
  • 1 cană de bere neagră
  • 1 cană de supă de pui
  • 1 roşie mare, tăiată
  • 1 ardei iute
  • 2 linguriţe de boabe de ienibahar
  • 1 baton de scorţişoară
  • 6 cartofi roşii, noi, tăiaţi în patru

Mod de preparare

Într-o tigaie nici prea mare, nici prea mică, se încălzeşte uleiul de măsline. Se căleşte ceapa şi usturoiul. Se toarnă într-o tavă, alături de carnea de pui, berea, supa, roşia, ienibaharul, ardeiul şi scorţişoara. Se sărează totul, se acoperă şi se dă la cuptor pt o jumătate de oră. După 30 min, se adaugă cartofii şi se continuă fierberea încă 30 de min. Se ia capacul în ultimele 15 min, sau până ce preparatul ajunge să se rumenească. Se poate servi cu orez cu legume.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise