autor:

Laura Teodora

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Puiul beat

Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Mexic


    Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
Specific:  

Mexic


Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Ingrediente
1-2 linguri ulei de măsline, 1 ceapă mica, albă, curăţată, 3 căţei de usturoi, tăiaţi, 4 piepturi de pui, cu piele, 4 pulpiţe de pui, spălate, 1 cană de bere neagră, 1 cană de supă de pui, 1 roşie mare, tăiată, 1 ardei iute, 2 linguriţe de boabe de ienibahar, 1 baton de scorţişoară, 6 cartofi roşii, noi, tăiaţi în patru

Dificultate: Medie Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Într-o tigaie nici prea mare, nici prea mică, se încălzeşte uleiul de măsline. Se căleşte ceapa şi usturoiul. Se toarnă într-o tavă, alături de carnea de pui, berea, supa, roşia, ienibaharul, ardeiul şi scorţişoara. Se sărează totul, se acoperă şi se dă la cuptor pt o jumătate de oră. După 30 min, se adaugă cartofii şi se continuă fierberea încă 30 de min. Se ia capacul în ultimele 15 min, sau până ce preparatul ajunge să se rumenească. Se poate servi cu orez cu legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Puiul beat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Arme sfaramate

Arme sfaramate

Punem intr-o tigaie cartofii fierti si adaugam putin ulei si o jumatate de ceasca de apa si punem

2 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de pipote si inimi

Tocanita de pipote si inimi

Spalam bine pipotele si inimile si le punem la fiert in apa rece cu un praf de sare. Indepartam spuma

8 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 august 2009

    Tare bun. Am sa -l imbat si eu, dar alaturi de cartofi natur. Imi lasa gura apa.

Dificultate

Medie

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1-2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă mica
  • albă
  • curăţată
  • 3 căţei de usturoi
  • tăiaţi
  • 4 piepturi de pui
  • cu piele
  • 4 pulpiţe de pui
  • spălate
  • 1 cană de bere neagră
  • 1 cană de supă de pui
  • 1 roşie mare
  • tăiată
  • 1 ardei iute
  • 2 linguriţe de boabe de ienibahar
  • 1 baton de scorţişoară
  • 6 cartofi roşii
  • noi
  • tăiaţi în patru

Raporteaza reteta

Retete
de Laura Teodora
Briose cu ciocolata

Briose cu ciocolata

Mixăm într-un caston, ouăle şi zahărul. Apoi, adăugăm încet, treptat, uleiul. La final, punem

7 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Se curata, spala si chiar maruntesc fructele in caz ca sunt prea mari. Se pun la clocotit intr-o

20 voturi    5 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe
Spumă de strugurei

Spumă de strugurei

Spălăm strugureii şi îi rupem de pe codiţe. Separat, batem albuşurile spumă cu zahărul alb

1 vot    1 comentariu
10 min
Dulciuri diverse
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Tare bun. Am sa -l imbat si eu, dar alaturi de cartofi natur. Imi lasa gura apa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rosii la tigaie cu carne de vita –“Galaieht bandora” -specific tarilor arabe