autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de caprioara la tava

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 - 1 1/2 kg pulpa de caprioara, 100 g slanina, 2-3 linguri vin, sare. Pentru marinata: un pahar de vin, 1 pahar de otet de vin, o lingura untdelemn, 2 cepe un morcov, 1/2 telina, 2-3 fire cimbru, 2-3 foi de dafin, sare, 10 boabe piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

45 voturi

Mod de preparare

Friptura de caprioara se poate prepara si fara sa fi stat in marinata, carnea fiind destul de frageda. Este mai gustoaa insa daca inainte de a o pune la tava carnea a stat cateva ore in marinata.
Se asaza in tava o bucata de pulpa impanata cu felioare de slanina. Se unge cu untdelemn si se adauga, la fript, cate o lingura-doua din zeama marinatei. Cand carnea este frageda si bine rumenita, se taie felii si se asaza pe farfurie.
Sosului din tava i se mai adauga 2-3 linguri de vin, se fierbe impreuna si se serveste in sosiera.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de caprioara la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita saseasca de iepure servita la ceaon cu mamaliguta

Tocanita saseasca de iepure servita la ceaon cu mamaliguta

Un iepure zglobiu si tinerel, maruntit cu satarul, se lasa peste noapte la fragezit sa se imbete

2 voturi    1 comentariu
4h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu smantana

Ciulama de pui cu smantana

Mai intai spalam carnea de pui si o punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce o spumam adaugam morcov,

29 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • ValerieM

    ValerieM (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2011

    Foarte buna! Multumim de reteta!

  • Fara foto

    dani , 03 august 2009

    Am facut-o si eu e foarte bun.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

    Un deliciu...,mi s-a facut o pofta...

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

45 voturi

Ingrediente

  • 1 - 1 1/2 kg pulpa de caprioara
  • 100 g slanina
  • 2-3 linguri vin
  • sare. Pentru marinata: un pahar de vin
  • 1 pahar de otet de vin
  • o lingura untdelemn
  • 2 cepe un morcov
  • 1/2 telina
  • 2-3 fire cimbru
  • 2-3 foi de dafin
  • sare
  • 10 boabe piper

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

ValerieM (Chef de cuisine)

Foarte buna! Multumim de reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Limba de porc cu masline