Pulpa de curcan in sos alb

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Pulpa de curcan in sos alb

Ingrediente

  • 1 pulpa de curcan de preferinta partea superioara
  • o ceapa mai mare
  • un morcov
  • 2 ciuperci sau o cutie mica in conserva
  • sare
  • piper
  • 1 lingura smantana
  • 3 linguri de ulei
  • 20 g unt
  • 2 linguri de faina

Mod de preparare

Punem pulpa la rumenit in ulei si unt. Dupa care adaugam ciupercile, morcovul si ceapa taiate in bucati mari. Cand avem deja carnea usor rumenita pudram totul cu faina, lasand inca 2 minute. Pregatim un bulion din apa si un cub de concentrat de pui pentru a completa carnea si legumele (sa fie cald). In momentul in care legumele sunt fierte se scot si le punem in blender pentru a le mixa pana obtinem un sos cremos. Carnea de asemenea se scoate de pe os. Repunem totul la foc mic ,ajutam smantana si restul. Puteti servi cu garniturile preferate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor