autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de curcan in sos alb

Autor: VALENTINE (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: VALENTINE (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 decembrie 2011

Ingrediente
1 pulpa de curcan de preferinta partea superioara, , o ceapa mai mare, , un morcov, , 2 ciuperci sau o cutie mica in conserva, , sare, , piper, , 1 lingura smantana, , 3 linguri de ulei, , 20 g unt, , 2 linguri de faina

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Punem pulpa la rumenit in ulei si unt. Dupa care adaugam ciupercile, morcovul si ceapa taiate in bucati mari. Cand avem deja carnea usor rumenita pudram totul cu faina, lasand inca 2 minute. Pregatim un bulion din apa si un cub de concentrat de pui pentru a completa carnea si legumele (sa fie cald). In momentul in care legumele sunt fierte se scot si le punem in blender pentru a le mixa pana obtinem un sos cremos. Carnea de asemenea se scoate de pe os. Repunem totul la foc mic ,ajutam smantana si restul. Puteti servi cu garniturile preferate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan in sos alb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Escalop Zingara

Escalop Zingara

Se portioneaza muschiuletul de porc in felii nu prea subtiri . Se bate carnea cu ciocanul de snitel

18 voturi    7 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Snitel cu piure

Snitel cu piure

Se prepara snitelele avand grija sa fie cat mai egale intre ele. Se prepara piureul si se adauga

7 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pulpa de curcan de preferinta partea superioara
  • o ceapa mai mare
  • un morcov
  • 2 ciuperci sau o cutie mica in conserva
  • sare
  • piper
  • 1 lingura smantana
  • 3 linguri de ulei
  • 20 g unt
  • 2 linguri de faina

Raporteaza reteta

Retete
de VALENTINE
Aluat Foietaj (Pâte Feuilletée)

Aluat Foietaj (Pâte Feuilletée)

Se cerne faina, in mijloc varsati 15 cl de apa,sucul de lamaie,sarea,si untul topit. Se framanta

3 voturi    1 comentariu
2h
Aluaturi si Foietaje
Moelleux au chocolat (prajitura cu ciocolata)

Moelleux au chocolat (prajitura cu ciocolata)

Se topeste ciocolata. Ajutati untul taiat in bucati putin cate putin pana obtineti o crema consistenta.

4 voturi    4 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Mini pizza

Mini pizza

Intindeti foaia de aluat pe care o decupati dupa marimea dorita .Garnisiti fiecare bucata cu ingredientele

5 voturi    3 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui la cuptor cu cartofi