Punem pulpa la rumenit in ulei si unt. Dupa care adaugam ciupercile, morcovul si ceapa taiate in bucati mari. Cand avem deja carnea usor rumenita pudram totul cu faina, lasand inca 2 minute. Pregatim un bulion din apa si un cub de concentrat de pui pentru a completa carnea si legumele (sa fie cald). In momentul in care legumele sunt fierte se scot si le punem in blender pentru a le mixa pana obtinem un sos cremos. Carnea de asemenea se scoate de pe os. Repunem totul la foc mic ,ajutam smantana si restul. Puteti servi cu garniturile preferate.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii