autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de curcan in sos alb

Autor: VALENTINE (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: VALENTINE (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 decembrie 2011

Ingrediente
1 pulpa de curcan de preferinta partea superioara, , o ceapa mai mare, , un morcov, , 2 ciuperci sau o cutie mica in conserva, , sare, , piper, , 1 lingura smantana, , 3 linguri de ulei, , 20 g unt, , 2 linguri de faina

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Punem pulpa la rumenit in ulei si unt. Dupa care adaugam ciupercile, morcovul si ceapa taiate in bucati mari. Cand avem deja carnea usor rumenita pudram totul cu faina, lasand inca 2 minute. Pregatim un bulion din apa si un cub de concentrat de pui pentru a completa carnea si legumele (sa fie cald). In momentul in care legumele sunt fierte se scot si le punem in blender pentru a le mixa pana obtinem un sos cremos. Carnea de asemenea se scoate de pe os. Repunem totul la foc mic ,ajutam smantana si restul. Puteti servi cu garniturile preferate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan in sos alb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Prajim pulpele in ulei si le lasam deoparte se se scurga .Pisam usturoiul ,il punem in ulei la calit

5 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Muschi de porc cu ciuperci

Muschi de porc cu ciuperci

Este o reteta super usoara,dar ca sa iasa si super gustoasa,carnea trebuie lasata la macerat 24h.Dupa

16 voturi    3 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 pulpa de curcan de preferinta partea superioara
  • o ceapa mai mare
  • un morcov
  • 2 ciuperci sau o cutie mica in conserva
  • sare
  • piper
  • 1 lingura smantana
  • 3 linguri de ulei
  • 20 g unt
  • 2 linguri de faina

Raporteaza reteta

Retete
de VALENTINE
Aluat Foietaj (Pâte Feuilletée)

Aluat Foietaj (Pâte Feuilletée)

Se cerne faina, in mijloc varsati 15 cl de apa,sucul de lamaie,sarea,si untul topit. Se framanta

3 voturi    1 comentariu
2h
Aluaturi si Foietaje
Moelleux au chocolat (prajitura cu ciocolata)

Moelleux au chocolat (prajitura cu ciocolata)

Se topeste ciocolata. Ajutati untul taiat in bucati putin cate putin pana obtineti o crema consistenta.

4 voturi    4 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Mini pizza

Mini pizza

Intindeti foaia de aluat pe care o decupati dupa marimea dorita .Garnisiti fiecare bucata cu ingredientele

5 voturi    3 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori