Pe fiecare pulpa dezosata,condimentata,pun 1-2 frunze de salvie,1felie de cascaval,deasupra felii de ciuperci,rulez pulpa,o pun in folie de aluminiu sau de pergament si pun rulourile in tava pentru 30min la cuptor;in acest timp,pregatesc salata;intr-un vas dau pe razatoare marul,morcovul,telina,castravetele,ardeiul taiat julien sau cubulete,amestec cu miezul de nuca,condimentez cu sare,ulei de masline si suc de lamaie;pe farfurie,pun inelul metalic,in interior o frunza de salata verde apoi cateva linguri din amestecul de legume,scot inelul iar alaturi pun pulpa de curcan si e gata pentru servit.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii