autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpa de ied

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
1 pulpa de ied, sare, piper, 3 linguri ulei, 50g ceapa, 50 g morcovi, 50 g teleina, 50 g praz, 1 rosie, verdeata asortata (patrunjel, foi de dafin, cimbru, salvie), 125 ml vin alb, 200 ml supa, 400 g taitei

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se sareaza si se pipareaza pulpa. Se prajesc de jur imprejur si se scoate. Legumele se taie bucati. Se prajesc si se aduaga in ultimele minute rosii si verdeata. Pulpa se asaza deasupra, se stinge cu vin si se coace la 200 grade C. 35*-40 min. Se stropeste cu sos; se scoate si se lasa sa stea cca. 10 min in folie de lauminiu. Se pasaza sosul, se potriveste de sare si piper. Se fierb taiteii al dente, nu prea moi. Pe pulpa se preasara verdeata si se serveste cu paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de ied" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de ied la cuptor

Pulpa de ied la cuptor

Carnea o parlim pe flacara aragazului apoi o spalam bine sub jetul de apa. Intr-un vas punem otetul,

14 voturi    4 comentarii
3h
Retete de Pasti
Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Cotlete umplute cu ciuperci si sos de spanac

Se spala si se zvanta bine cotletele apoi li se face cate un buzunar,cu lama unui cutit ascutit,incepand

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pulpa de ied
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 50g ceapa
  • 50 g morcovi
  • 50 g teleina
  • 50 g praz
  • 1 rosie
  • verdeata asortata (patrunjel
  • foi de dafin
  • cimbru
  • salvie)
  • 125 ml vin alb
  • 200 ml supa
  • 400 g taitei

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Scarita cu cartofi natur