autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpa de ied

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
1 pulpa de ied, sare, piper, 3 linguri ulei, 50g ceapa, 50 g morcovi, 50 g teleina, 50 g praz, 1 rosie, verdeata asortata (patrunjel, foi de dafin, cimbru, salvie), 125 ml vin alb, 200 ml supa, 400 g taitei

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se sareaza si se pipareaza pulpa. Se prajesc de jur imprejur si se scoate. Legumele se taie bucati. Se prajesc si se aduaga in ultimele minute rosii si verdeata. Pulpa se asaza deasupra, se stinge cu vin si se coace la 200 grade C. 35*-40 min. Se stropeste cu sos; se scoate si se lasa sa stea cca. 10 min in folie de lauminiu. Se pasaza sosul, se potriveste de sare si piper. Se fierb taiteii al dente, nu prea moi. Pe pulpa se preasara verdeata si se serveste cu paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de ied" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de ied la cuptor

Pulpa de ied la cuptor

Carnea o parlim pe flacara aragazului apoi o spalam bine sub jetul de apa. Intr-un vas punem otetul,

13 voturi    4 comentarii
3h
Retete de Pasti
Pilaf la cuptor cu copanele

Pilaf la cuptor cu copanele

Am calit legumele in ulei. Cand s`au inmuiat, am adaugat si orezul spalat si scurs. Ciocanele le`am

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pulpa de ied
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 50g ceapa
  • 50 g morcovi
  • 50 g teleina
  • 50 g praz
  • 1 rosie
  • verdeata asortata (patrunjel
  • foi de dafin
  • cimbru
  • salvie)
  • 125 ml vin alb
  • 200 ml supa
  • 400 g taitei

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pulpe de iepure cu legume la cuptor