autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

PULPA DE IEPURE UMPLUTA CU SPANAC

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
2 cepe,, 6 catei de usturoi,, 150g.spanac,, 100g. bacon,, 3-5 linguri ulei ,, 2 oua,, 4 pulpe de iepure,, piper Cayenne,, boia dulce,, 1 lingura faina,, sare,, piper negru macinat

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.O ceapa se toaca marunt ,2 catei de usturoi se zdrobesc, frunzele de spanac se taie bucati mari iar baconul se taie marunt; intr-o tigaie se pune o lingura de ulei, se adauga baconul, ceapa si usturoiul.Se calesc impreuna, apoi se pune spanacul si se continua calirea 2 minute.Se sareaza, pipereaza, se adauga ouale batute si , amestecandu-se, se frig.
2.Cu un cutit foarte ascutit se indeparteaza osul din pulpe, se umplu cu compozitia de spanac si ou, se coase , se sareaza , pipereaza si se freaca cu boia.Se aseaza pulpele pe o tava unsa.
3.Restul de ceapa si usturoi se curata ,se taie felii si se caleste in restul de ulei,se presara peste pulpe si , in cuptor preincalzit,se frig pulpele 1,5 ore ,la 190*C.Se scot pulpele si se pastreaza la cald.
4.Se prepara sosul:jiul din tava se amesteca cu o lingura de faina, putina apa ,daca este necesar,se lasa sa dea clocot si se serveste pe langa pulpe cu garnitura de cartofi piure,orez sau alte legume , dupa gust.Nu uitati vinul alb sec!
Daca ti-a placut reteta noastra "PULPA DE IEPURE UMPLUTA CU SPANAC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu broccoli si sos bechamel

Pui cu broccoli si sos bechamel

Pulpele se spala, se condimenteaza cu sare, piper si boia si se dau la cuptor, in tava acoperita

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de brozbe

Mancare de brozbe

Se curata brozbele de coaja si se rad pe razatoarea de mere. Se calesc impreuna cu putina ceapa. Peste

0 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe,
  • 6 catei de usturoi,
  • 150g.spanac,
  • 100g. bacon,
  • 3-5 linguri ulei ,
  • 2 oua,
  • 4 pulpe de iepure,
  • piper Cayenne,
  • boia dulce,
  • 1 lingura faina,
  • sare,
  • piper negru macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui la tigaie cu ardei si cartofi la cuptor