autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

PULPA DE IEPURE UMPLUTA CU SPANAC

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
2 cepe,, 6 catei de usturoi,, 150g.spanac,, 100g. bacon,, 3-5 linguri ulei ,, 2 oua,, 4 pulpe de iepure,, piper Cayenne,, boia dulce,, 1 lingura faina,, sare,, piper negru macinat

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.O ceapa se toaca marunt ,2 catei de usturoi se zdrobesc, frunzele de spanac se taie bucati mari iar baconul se taie marunt; intr-o tigaie se pune o lingura de ulei, se adauga baconul, ceapa si usturoiul.Se calesc impreuna, apoi se pune spanacul si se continua calirea 2 minute.Se sareaza, pipereaza, se adauga ouale batute si , amestecandu-se, se frig.
2.Cu un cutit foarte ascutit se indeparteaza osul din pulpe, se umplu cu compozitia de spanac si ou, se coase , se sareaza , pipereaza si se freaca cu boia.Se aseaza pulpele pe o tava unsa.
3.Restul de ceapa si usturoi se curata ,se taie felii si se caleste in restul de ulei,se presara peste pulpe si , in cuptor preincalzit,se frig pulpele 1,5 ore ,la 190*C.Se scot pulpele si se pastreaza la cald.
4.Se prepara sosul:jiul din tava se amesteca cu o lingura de faina, putina apa ,daca este necesar,se lasa sa dea clocot si se serveste pe langa pulpe cu garnitura de cartofi piure,orez sau alte legume , dupa gust.Nu uitati vinul alb sec!
Daca ti-a placut reteta noastra "PULPA DE IEPURE UMPLUTA CU SPANAC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pui pane

Ficatei de pui pane

Se spala bine ficateii, se pun intr-o strecuratoare, apoi se pun intr-un castronel si se condimenteaza

16 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Cotlet de porc marinat

Cotlet de porc marinat

Toate condimentele impreuna cu uleiul si zeama de lamaie se amesteca bine intr-un bol rezultand o

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe,
  • 6 catei de usturoi,
  • 150g.spanac,
  • 100g. bacon,
  • 3-5 linguri ulei ,
  • 2 oua,
  • 4 pulpe de iepure,
  • piper Cayenne,
  • boia dulce,
  • 1 lingura faina,
  • sare,
  • piper negru macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Rulada de carne-BonRoll