1.O ceapa se toaca marunt ,2 catei de usturoi se zdrobesc, frunzele de spanac se taie bucati mari iar baconul se taie marunt; intr-o tigaie se pune o lingura de ulei, se adauga baconul, ceapa si usturoiul.Se calesc impreuna, apoi se pune spanacul si se continua calirea 2 minute.Se sareaza, pipereaza, se adauga ouale batute si , amestecandu-se, se frig.
2.Cu un cutit foarte ascutit se indeparteaza osul din pulpe, se umplu cu compozitia de spanac si ou, se coase , se sareaza , pipereaza si se freaca cu boia.Se aseaza pulpele pe o tava unsa.
3.Restul de ceapa si usturoi se curata ,se taie felii si se caleste in restul de ulei,se presara peste pulpe si , in cuptor preincalzit,se frig pulpele 1,5 ore ,la 190*C.Se scot pulpele si se pastreaza la cald.
4.Se prepara sosul:jiul din tava se amesteca cu o lingura de faina, putina apa ,daca este necesar,se lasa sa dea clocot si se serveste pe langa pulpe cu garnitura de cartofi piure,orez sau alte legume , dupa gust.Nu uitati vinul alb sec!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii