autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

PULPA DE IEPURE UMPLUTA CU SPANAC

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
2 cepe,, 6 catei de usturoi,, 150g.spanac,, 100g. bacon,, 3-5 linguri ulei ,, 2 oua,, 4 pulpe de iepure,, piper Cayenne,, boia dulce,, 1 lingura faina,, sare,, piper negru macinat

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.O ceapa se toaca marunt ,2 catei de usturoi se zdrobesc, frunzele de spanac se taie bucati mari iar baconul se taie marunt; intr-o tigaie se pune o lingura de ulei, se adauga baconul, ceapa si usturoiul.Se calesc impreuna, apoi se pune spanacul si se continua calirea 2 minute.Se sareaza, pipereaza, se adauga ouale batute si , amestecandu-se, se frig.
2.Cu un cutit foarte ascutit se indeparteaza osul din pulpe, se umplu cu compozitia de spanac si ou, se coase , se sareaza , pipereaza si se freaca cu boia.Se aseaza pulpele pe o tava unsa.
3.Restul de ceapa si usturoi se curata ,se taie felii si se caleste in restul de ulei,se presara peste pulpe si , in cuptor preincalzit,se frig pulpele 1,5 ore ,la 190*C.Se scot pulpele si se pastreaza la cald.
4.Se prepara sosul:jiul din tava se amesteca cu o lingura de faina, putina apa ,daca este necesar,se lasa sa dea clocot si se serveste pe langa pulpe cu garnitura de cartofi piure,orez sau alte legume , dupa gust.Nu uitati vinul alb sec!
Daca ti-a placut reteta noastra "PULPA DE IEPURE UMPLUTA CU SPANAC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe,
  • 6 catei de usturoi,
  • 150g.spanac,
  • 100g. bacon,
  • 3-5 linguri ulei ,
  • 2 oua,
  • 4 pulpe de iepure,
  • piper Cayenne,
  • boia dulce,
  • 1 lingura faina,
  • sare,
  • piper negru macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Spanac cu carne de pui