1. Se taie carnea in bucati, se rumeneste in ulei pe ambele parti, apoi se pun intr-o tava cu vinul, cuisoarele, nucsoara, busuiocul, sare si piper. Se dau la cuptor la foc mare 15 minute, apoi se acopera cu folie de aluminiu si se mai tine la foc mic inca 30 minute.
2. Se face un mujdei de usturoi, se amesteca cu smantana si se toarna peste carne. Se mai lasa la cuptor 10 minute.
3. Preparatul se serveste cu garnitura de cartofi natur sau cartofi taranesti, salata verde si un vin alb sec.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii