1. Se taie carnea in bucati, se rumeneste in ulei pe ambele parti, apoi se pun intr-o tava cu vinul, cuisoarele, nucsoara, busuiocul, sare si piper. Se dau la cuptor la foc mare 15 minute, apoi se acopera cu folie de aluminiu si se mai tine la foc mic inca 30 minute.
2. Se face un mujdei de usturoi, se amesteca cu smantana si se toarna peste carne. Se mai lasa la cuptor 10 minute.
3. Preparatul se serveste cu garnitura de cartofi natur sau cartofi taranesti, salata verde si un vin alb sec.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii