Pulpa de miel cu cimbru si mustar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 6 portii):
  • 700g.pulpa de miel,dezosata,
  • 3 lingurite condimente pentru carne de miel,
  • 100 ml. smantana proaspata,
  • 2 linguri de mustar,
  • 2 linguri de cimbru tocat(proaspat sau uscat),
  • 200 ml. apa,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1.Se taie pulpa de miel in cuburi mai mari.

2.Intr-o tigaie de teflon, fara grasime, se caleste carnea, pe foc mare, timp de 5 minute.Apoi, se adauga apa,mustarul, smantana , cimbru si se presara condimentele pentru carne de miel.Se fierbe ,acoperit, 30 de minute,pe foc incet.Se sareaza si se pipereaza dupa gust.

3.Preparatul se serveste cu garnitura de orez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise