1.Se taie pulpa de miel in cuburi mai mari.
2.Intr-o tigaie de teflon, fara grasime, se caleste carnea, pe foc mare, timp de 5 minute.Apoi, se adauga apa,mustarul, smantana , cimbru si se presara condimentele pentru carne de miel.Se fierbe ,acoperit, 30 de minute,pe foc incet.Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
3.Preparatul se serveste cu garnitura de orez.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii