autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de miel cu cimbru si mustar

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 martie 2010

Ingrediente
(pentru 6 portii):, 700g.pulpa de miel,dezosata,, 3 lingurite condimente pentru carne de miel,, 100 ml. smantana proaspata,, 2 linguri de mustar,, 2 linguri de cimbru tocat(proaspat sau uscat),, 200 ml. apa,, sare,, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se taie pulpa de miel in cuburi mai mari.
2.Intr-o tigaie de teflon, fara grasime, se caleste carnea, pe foc mare, timp de 5 minute.Apoi, se adauga apa,mustarul, smantana , cimbru si se presara condimentele pentru carne de miel.Se fierbe ,acoperit, 30 de minute,pe foc incet.Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
3.Preparatul se serveste cu garnitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel cu cimbru si mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu sos gorgonzola

Piept de pui cu sos gorgonzola

Pieptul de pui se spala,se lasa la scurs si apoi se taie fasii mai mari.Se condimenteaza cu sare

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Ficatei in sos de smantana

Ficatei in sos de smantana

Tocam ceapa si o punem cu putin ulei la calit. Dupa 5 minute adaugam ficateii pe care ii vom lasa

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Atat cimbrul , cat si mustarul atenueaza mirosul specific de miel.La aceasta contribuie si condimentele specifice carnii de miel.

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    cred ca este foarte buna.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Foarte buna si destul de rapida, cred ca cimbrul ia din ,,aromele de miel,, . Nu mananc miel, dar parca as gusta dupa aceasta reteta, imi place aroma de cimbru.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • (pentru 6 portii):
  • 700g.pulpa de miel,dezosata,
  • 3 lingurite condimente pentru carne de miel,
  • 100 ml. smantana proaspata,
  • 2 linguri de mustar,
  • 2 linguri de cimbru tocat(proaspat sau uscat),
  • 200 ml. apa,
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Atat cimbrul , cat si mustarul atenueaza mirosul specific de miel.La aceasta contribuie si condimentele specifice carnii de miel.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Frigarui de porc cu legume