Spalam pulpa de porc si o punem la prajit in tigaie 5 minute, pe fiecare parte, pana isi schimba culoarea.
Legumele se toaca nu foarte marunt si se pun la calit dupa cum urmeaza : intai ceapa cu ardeiul, apoi dovlecelul. Nu lasam foarte mult la calit pentru a nu se inmuia legumele.
Pulpa de porc se cresteaza, o impanam cu usturoi, presaram sare si piper si o asezam in tava.
Peste pulpa adaugam si legumele calite cat si rosiile cubulete cu tot cu sucul lor. Acoperim cu folie de aluminiu si introducem la cuptor. Lasam 30 de minute, timp in care intoarcem carnea de pe o parte pe alta. Aveti grija la aburul care iese cand ridicati folia de aluminiu.
Dupa cele 30 de minute se scoate folia si lasam sa se rumeneasca (aprox 30 de minute depinde de cuptor). Punem patrunjel verde.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii