Pulpa de porc in sos de lgume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 kg pulpa de porc
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 2 ardei capia
  • 2 gogosari
  • 4 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • sare,foi de dafin,piper,combru,oraegano

Mod de preparare

Carnea o tai cuburi de 1 cm, o rumenesc putin.

Ceapa tocata marunt o unduiesc ,adaug ardeii, goosarii si ardeii capia copti, cojiti, dati pe robot.Adaug carnea, condimentez, adaug o ceasca de apa,las sa scada sosul.Rosiile decojite, date pe razatoare, le adaug odata cu usturoiul pisat. Las pe flacara pana se omogenizeaza..

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Bastonase de dovlecei in aluat crocant. Reteta de dovlecei tempura

Bastonase de dovlecei in aluat crocant. Reteta de dovlecei tempura

Descopera cum sa pregatesti bastonase delicioase de dovlecei tempura, crocante si savuroase. Reteta simpla, cu ingrediente...

Bastonase de dovlecei in aluat crocant. Reteta de dovlecei tempura
Varza verde cu pulpa de porc

Varza verde cu pulpa de porc

Varza verde cu pulpa de porc
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise