autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de porc in sos de lgume

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2009

Ingrediente
1-2 kg pulpa de porc, 2 cepe, 2 ardei grasi, 2 ardei capia, 2 gogosari, 4 rosii, 3 catei de usturoi, 100 ml ulei, sare, de dafin,piper,combru,oraegano

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea o tai cuburi de 1 cm, o rumenesc putin.
Ceapa tocata marunt o unduiesc ,adaug ardeii, goosarii si ardeii capia copti, cojiti, dati pe robot.Adaug carnea, condimentez, adaug o ceasca de apa,las sa scada sosul.Rosiile decojite, date pe razatoare, le adaug odata cu usturoiul pisat. Las pe flacara pana se omogenizeaza..
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos de lgume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale din varza murata cu carne de vita

Sarmale din varza murata cu carne de vita

La varza murata( productie proprie dupa reteta regretatului Radu Anton Roman) i se taie cotorul si

4 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
CURCAN AFUMAT CU CHIPSURI

CURCAN AFUMAT CU CHIPSURI

1.Fasolea cu bobul mare se fierbe in 2,5 dl. apa sarata, 15 minute, in vas acoperit.Se strecoara

19 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    Nici nu stiti ce bunatate iese,cred ca se topesc in gura.Felicitari.

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Asa mai fac si eu pulpa de porc deoarece sotului meu ii plac rosiile in mancare,sosurile cu carne.E buna.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1-2 kg pulpa de porc
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 2 ardei capia
  • 2 gogosari
  • 4 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • sare, de dafin,piper,combru,oraegano

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Nici nu stiti ce bunatate iese,cred ca se topesc in gura.Felicitari.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Chiftelute cu sos