autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

PULPA DE PORC IN SOS DE VIN

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
750 g.pulpa de porc, , 50g. faina ,, 100 g.ulei,, 400 g.sos brun,, 100 ml.vin,, 200g. smantana,, sare ,, piper,, condimente pentru carne de porc

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

1. Se taie carnea de porc in felii subtiri, se bat cu batatorul de carne, se sareaza, se pipereaza si condimenteaza cu condimente pentru carne de porc, se trec prin faina si se prajesc in ulei.
2. In uleiul ramas se adauga sosul brun, vinul si faina ramasa, se amesteca bine, se fierbe 10 min., se toarna peste bucatile de carne si se fierb impreuna inca 20 min.
3. Carnea se serveste cu smantana si garnitura de piure de cartofi (sau alta garnitura, dupa plac) si salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "PULPA DE PORC IN SOS DE VIN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 29 %
239.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 750 g.pulpa de porc
  • 50g. faina ,
  • 100 g.ulei,
  • 400 g.sos brun,
  • 100 ml.vin,
  • 200g. smantana,
  • sare ,
  • piper,
  • condimente pentru carne de porc

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mancarica bucovineana de pui