1. Se taie carnea de porc in felii subtiri, se bat cu batatorul de carne, se sareaza, se pipereaza si condimenteaza cu condimente pentru carne de porc, se trec prin faina si se prajesc in ulei.
2. In uleiul ramas se adauga sosul brun, vinul si faina ramasa, se amesteca bine, se fierbe 10 min., se toarna peste bucatile de carne si se fierb impreuna inca 20 min.
3. Carnea se serveste cu smantana si garnitura de piure de cartofi (sau alta garnitura, dupa plac) si salata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii