Pulpa se dezoseaza si se da pielita jos, se taie cubulete si se caleste in ulei de masline. Se asezoneaza cu sare si piper. In momentul in care carnea se aureste, se pun ciupercile tocate feliute si se calesc impreuna. Se pune vinul alb si se lasa 5 min la foc iute. Dupa ce scade la jumatate se adauga smantana si se amesteca pana la omogenizare. Se serveste de preferat cu garnitura de orez.
Pofta buna!
Reteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura BountyCartofii fierti se curata de coaja, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete.
Omleta cu cartofi, branza si mararReteta aceasta am pregatit-o de Paste.
Rulada din fleica de porc, cu carne tocataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii