Pulpa se dezoseaza si se da pielita jos, se taie cubulete si se caleste in ulei de masline. Se asezoneaza cu sare si piper. In momentul in care carnea se aureste, se pun ciupercile tocate feliute si se calesc impreuna. Se pune vinul alb si se lasa 5 min la foc iute. Dupa ce scade la jumatate se adauga smantana si se amesteca pana la omogenizare. Se serveste de preferat cu garnitura de orez.
Pofta buna!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii