autor:

gily

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de pui umpluta cu spanac

Autor: gily (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gily (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Ingrediente
2 pulpe pui, 2 felii sunca presata, 200 g spanac, 2 catei usturoi, 1/2 ceapa, sare, piper, busuioc proaspat., pt. garnitura: 3 cartofi, 1/2 ceapa, 100 g kaiser, 300 g spanac, 100g smanatana.

Dificultate: Medie Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Pulpele se dezoseaza partial, separat se trage spanacul in tigaie cu ustroiul si ceapa; dupa care se pune pe feliile de sunca presata , se ruleaza si se pun in locul osului. Pulpele se prind cu scobitori, se trag in tigaie dupa care se introduc la cuptor cca 30 min. la 180 grade.

Cartofii se taie rondele, se prajesc alaturi de ceapa si kaiser. Spanacul se trage in tigaie cu usturoiul, sarea, piperul si busuiocul proaspat.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de pui umpluta cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de pui cu fasole verde

Mancare de pui cu fasole verde

Am mai pomenit-o pe prietena mea careia nu-i place ceapa calita, atunci postand o reteta care se

4 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

1. Lasati fasolea sa se inmoiae peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Elena Marchis , 04 iunie 2014

    How in the name of god mix the recepy of food with the cure for nail fungus? how stupid;

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    Arata super !

  • liliana hristova

    liliana hristova (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    foarte bine arata,am salvat reteta.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Foarte bine arata, gustoasa desigur!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Felicitari!

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Ingenios si foarte aspectuos. Felicitari!

    • diana

      diana (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      o reteta foarte buna, arata foarte bine !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Frumos, imi place, e tare aspectoasa.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Foarte apetisant. Ingenios lucrat. E o idee minunata. Nota 10

    • naty

      naty (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      arata super...feliciari

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      foarte frunos

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Arata foarte bine, felicitari ! si sunt convinsa ca sunt si foarte gustoase, ai votul meu.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de gily
BURITTO

BURITTO

Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

Tava de cuptor se unge cu ulei de masline, in care se fac 3 paturi formate din: rondele de rosii,

31 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
VARZA -A -LA GILY

VARZA -A -LA GILY

Varza de toaca si se pune la fiert. Alaturi intr-o tigaie se pune carnea la calit, cand este aproape

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Gulas vienez