Pulpa de vita se spala si se taie bucati potrivite. Ceapa se curata, se taie pestisori, se inabusa in ulei, dupa care se adauga ardeii curatati si taiati cuburi mari, carnea, se sareaza, pipereaza si dupa 10 min se adauga vinul. Se lasa sa scada zeama si se adauga sucul de rosii, maslinele si se coace la foc moderat inca 30 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii