autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Mancaruri cu carne

Pulpa de Vita cu legume la cuptor

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 aprilie 2010

Ingrediente
4-6 bucati de pulpa de vita cu un pic de grasime, 2 cepe, 1-2 ardei, 6-7 buchetele de spanac, 6-8 rosii cherry, 1 fir de praz, 150-200 ml bulion(pasta de tomate)facuta in casa, 20 ml otet balsamic, 1 cana vin rosu, 1-2 catei de usturoi, boia dulce, sare, piper, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Se unge tava cu ulei, se adauga bucatile de carne, separat se taie ceapa si ardeii julien, rosiile cherry in jumatate, firul de praz se taie longitudinal foarte subtire. Spanacul daca este congelat se iau buchetelele si se pot adauga, daca este proaspat se spala se toaca si se poate adauga. Se adauga cateii de usturoi taiati fasii subtiri, se adauga otetul balsamic, se lasa sa fiarba un pic(5-7 minute) dupa care se adauga vinul rosu, sare, piper si boia si se da la cuptor 15 minute.

Dupa terminarea celor 15 minute se adauga in tava o cantitate de apa pentru a se continua fierberea. Dupa 45 de minute se adauga bulionul(pasta de tomate) facuta in casa si se continua coacerea la foc potrivit deoarece a scazut cantitatea de apa si mai mult ingredientele acum se coc nu se mai fierb. Se incearca carnea din cand in cand, mancarea va trebui sa prinda o culoare deosebita care sa te imbie sa o mananci imediat. Pentru exemplificare anexez cateva fotografii.

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de Vita cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Preparatele, branzeturile, ciupercile, ardeiul gras, toate curatate, spalate, taiate marunt, se pun

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor

Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor

Fragede,gustoase si simplu de preparat. Curatam,spalam si taiem pulpele in jumatati. Le lasam

13 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    Foarte aromata si arata apetisant. Mie imi place sa iau carne de pe spate( vrabioara) si o las intreaga; ii trebuie mai mult timp la cuptor , dar iese delicioasa. Felicitari,si mie imi place sa fac sos de rosii proaspete acasa.

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Iami! bun rau!!!

  • cotizo

    cotizo (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Buna de tot fripturica asta... Mai ai ?

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

      Foarte frumoasa prezentarea si sigur a fost si foarte bun...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

      O fripturica gustoasa si frumos prezentata...O bunatate...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

      Nico arata nemaipomenit de bine fripturica ta. Sunt sigura ca a fost delicioasa si a disparut urgent din farfurii !

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2010

      O friptura tare gustoasa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 4-6 bucati de pulpa de vita cu un pic de grasime
  • 2 cepe
  • 1-2 ardei
  • 6-7 buchetele de spanac
  • 6-8 rosii cherry
  • 1 fir de praz
  • 150-200 ml bulion(pasta de tomate)facuta in casa
  • 20 ml otet balsamic
  • 1 cana vin rosu
  • 1-2 catei de usturoi
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte aromata si arata apetisant. Mie imi place sa iau carne de pe spate( vrabioara) si o las intreaga; ii trebuie mai mult timp la cuptor , dar iese delicioasa. Felicitari,si mie imi place sa fac sos de rosii proaspete acasa.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Beef Stroganoff