autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

PULPA DE VITEL UMPLUTA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Ingrediente
(pentru 4 portii):, 2 morcovi ,, 1/2 ardei rosu gras,, 2 cepe,, 4 catei de usturoi ,, 1 ramurica de rozmarin,, 1 kg. pulpa de vitel,, sare,, piper,, 4 linguri ulei,, 2 dl. vin alb sec,, 1 cukkini

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se curata zarzavatul si se taie fideluta .In apa care clocoteste se pun morcovii, ardeii si se lasa 3-5 minute.Se scot si se clatesc cu apa rece si se pun pe un prosop de bucatarie sa se raceasca si sa se usuce.

2.Se ia pulpa de vitel si i se fac 7-8 taieturi adanci ,apoi se sareaza si se pipereaza. In taieturile facute se pun usturoi tocat marunt si rozmarin tocat.In fiecare taietura se pun zarzavaturile fierte si , folosind scobitori metalice speciale si ata , se coase pulpa de la un capat la celalalt.

3.Intr-o cratita se pune uleiul si, cand s-a incins , se rumeneste carnea pe ambele parti, adaugand vinul, ceapa taiata bucati mai mari. Se lasa acoperita 50-60 minute la cuptor(180*C). Se scoate carnea si se pune pe o tava , se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa cca. 10 minute , sa se raceasca. Se scot scobitorile si ata si se taie felii nu prea subtiri.

4.Pe un platou,pe care se pun foi de salata verde,se pune pulpa de vitel , taiata felii nu prea subtiri si se serveste cu cartofi natur presarati cu patrunjel verde tocat .Alaturi se serveste un vin alb sec rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "PULPA DE VITEL UMPLUTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitel cu cartofi natur

Snitel cu cartofi natur

Feliile de cotlet se bat bine, puse intr-o punga de nylon, se potriveste gustul de sare, piper si

10 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu legume si invelis de cartofi noi

Tocanita de pui cu legume si invelis de cartofi noi

Pieptul de pui il spalam si il taiem cubulete. Ceapa o spalam si o tocam. Morcovul il radem de

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 2 morcovi ,
  • 1/2 ardei rosu gras,
  • 2 cepe,
  • 4 catei de usturoi ,
  • 1 ramurica de rozmarin,
  • 1 kg. pulpa de vitel,
  • sare,
  • piper,
  • 4 linguri ulei,
  • 2 dl. vin alb sec,
  • 1 cukkini

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Perisoare in sos de smantana