Carnea se spala,se zvanta ,se taie cubulete si se prajeste in putin ulei de masline.Cand incepe sa se rumeneasca putin,se adauga putina apa calda,un varf de lingurita miere de albine sau zahar brun,sare si piper dupa gust.Apoi ,se adauga buchetelele de broccoli oparite in prealabil in apa cu putin otet si bambusul taiat bucatele.Adaugati vinul , lasati sa fiarba la foc mic cca 10-15 min,dupa care adaugati o lingura de amidon la un polonic de apa pentru a ingrosa sosul.
Este o mancare care se pregateste destul de repede si foarte gustoasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii