autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pulpa imbracata in verdeata la cuptor

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 februarie 2013

Ingrediente
1 pulpa de porc fara os de 800 gr, 1 lingura cu varf unt, 1 lingura zeama de lamaie, 5 catei usturoi, sare, piper, 1 lingurita boia de ardei dulce, busuioc uscat, marar uscat, 1 lingura ulei, 1 legatura patrunjel verde, 1 pahar vin rosu

Dificultate: Redusa Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Mai intai spalam bine pulpa.
Punem intr-o oala niste apa la fiert si punem pulpa.
Cand incepe sa fiarba o spumam.
Carnea o lasam sa fiarba 50 de minute, acoperita cu un capac.
Dupa acest timp o scoatem cu o paleta pe o farfurie si o lasam sa se racoreasca putin.
Curatam usturoiul si il pisam.
Intr-un bol frecam putin untul.
Adaugam sare, piper, boia de ardei, busuioc, marar , usturoiul, uleiul si zeama de lamaie.
Amestecam bine pana obtinem o pasta aromatizata.
Patrunjelul il spalam, indepartam cozile si il tocam.
Dupa ce pulpa s-a racorit putin o ungem cu pasta condimentata.
Apoi o tavalim prin patrunjelul verde tocat.
Punem pulpa intr-o punga de cuptor si turnam un pahar de vin, cu grija sa nu stricam invelisul verde, puneti pe un colt (daca nu aveti punga puneti intr-un vas termorezistent sau unul yena si il acoperiti).
Inchidem punga la gura si o punem intr-o tava.

Dam tava in cuptorul incins cam 1 ora.
Scoatem pulpa, rupem putin punga si o mai dam 10 minute la cuptor sa prinda putina crusta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa imbracata in verdeata la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu vin

Pui cu vin

Pasul 1: Taiem pieptul de pui in bucatele sau in fasii Tocam cepa solzisori. Taiem fin usturoiul. Pasul

3 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Curcan impachetat in cartofi la cuptor

Curcan impachetat in cartofi la cuptor

Curatati si taiati in felii de 2-3 mm grosime cartofii si morcovul, taiati ardeii fasiute, tocati

8 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300RE

- 500 lei
1499.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidare FFS005X

- 165 lei
1099.99 lei
934.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    Nu te contrazic!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    Gustoasa si aromata...

Dificultate

Redusa

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 pulpa de porc fara os de 800 gr
  • 1 lingura cu varf unt
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • busuioc uscat
  • marar uscat
  • 1 lingura ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 pahar vin rosu

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Nu te contrazic!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Friptura de vita cu cartofi noi la cuptor