Mai intai spalam bine pulpa.
Punem intr-o oala niste apa la fiert si punem pulpa.
Cand incepe sa fiarba o spumam.
Carnea o lasam sa fiarba 50 de minute, acoperita cu un capac.
Dupa acest timp o scoatem cu o paleta pe o farfurie si o lasam sa se racoreasca putin.
Curatam usturoiul si il pisam.
Intr-un bol frecam putin untul.
Adaugam sare, piper, boia de ardei, busuioc, marar , usturoiul, uleiul si zeama de lamaie.
Amestecam bine pana obtinem o pasta aromatizata.
Patrunjelul il spalam, indepartam cozile si il tocam.
Dupa ce pulpa s-a racorit putin o ungem cu pasta condimentata.
Apoi o tavalim prin patrunjelul verde tocat.
Punem pulpa intr-o punga de cuptor si turnam un pahar de vin, cu grija sa nu stricam invelisul verde, puneti pe un colt (daca nu aveti punga puneti intr-un vas termorezistent sau unul yena si il acoperiti).
Inchidem punga la gura si o punem intr-o tava.
Dam tava in cuptorul incins cam 1 ora.
Scoatem pulpa, rupem putin punga si o mai dam 10 minute la cuptor sa prinda putina crusta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii