autor:

denisa andreea

» » Aperitive

Pulpe/aripi de pui pe gratar

Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2013

Ingrediente
1 ceasca de ulei de masline, 2 catei de usturoi, 2 linguri lapte, 1 ingurita de piper, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Uleiul de masline se amesteca cu sarea si piperul, apoi se adauga laptele si usturoiul. Se amesteca bine, dupa care se pun pulpele de pui in marinata si se pun pe gratar. Se intorc de cateva ori si se stropesc cu marinata. Se servesc cu salata proaspata si legume pe gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe/aripi de pui pe gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Se bat bine pulpele se portioneaza corespunzator aplicatiilor noastre pentru formele frumoase, se

6 voturi    7 comentarii
20 min
Fripturi
Pulpe de pui la gratar

Pulpe de pui la gratar

Pentru azi, pulpe de pui la gratar ! Pulpele, bine spalate si zvintate, le crestez putin, le ung

9 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ceasca de ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri lapte
  • 1 ingurita de piper
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de denisa andreea
Crema de Vanilie cu Frisca

Crema de Vanilie cu Frisca

Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, se dilueaza cu lapte, apoi se pune pe bain-marie si se bate

20 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi umpluti cu carnaciori