autor:

denisa andreea

» » Aperitive

Pulpe/aripi de pui pe gratar

Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2013

Ingrediente
1 ceasca de ulei de masline, 2 catei de usturoi, 2 linguri lapte, 1 ingurita de piper, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Uleiul de masline se amesteca cu sarea si piperul, apoi se adauga laptele si usturoiul. Se amesteca bine, dupa care se pun pulpele de pui in marinata si se pun pe gratar. Se intorc de cateva ori si se stropesc cu marinata. Se servesc cu salata proaspata si legume pe gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe/aripi de pui pe gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pulpe de pui cu cartofi la gratar

Pulpe de pui cu cartofi la gratar

Ardei coacem pe gratar ii curatam de coarja si facem o salata cu 2 linguri de ulei, 2-3 linguri de

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui la gratar cu Cartofi si Mazare Noua

Pulpe de pui la gratar cu Cartofi si Mazare Noua

Cartofii noii se curata dupa care se spala, mazarea se curata boabele din pastai si se spala, se

12 voturi    1 comentariu
50 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de denisa andreea
Crema de Vanilie cu Frisca

Crema de Vanilie cu Frisca

Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, se dilueaza cu lapte, apoi se pune pe bain-marie si se bate

19 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Fornetti cu sunca, branza si susan