1.Se curata pulpele, se asaza in tava presarate cu delicat in putina apa cu ulei si se tin timp de 20 de minute pentru a se rumeni.
2.In acest timp, cartofii curatati si taiati si se pun la fiert in apa cu sare.
3.Dupa cele 20 de minute se pun si cartofii in tava si se mai adauga apa.Se mai tin la cuptor inca 30 de minute
4.Apoi se adauga bulion si apa si le mai tinem la cuptor inca 15 minute.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii