autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Mancaruri cu carne

PULPE CU CARTOFI LA CUPTOR

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
- 7 pulpe de pui, - 750 de grame de cartofi, - delicat, - sare, - ulei, - bulion

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

1.Se curata pulpele, se asaza in tava presarate cu delicat in putina apa cu ulei si se tin timp de 20 de minute pentru a se rumeni.
2.In acest timp, cartofii curatati si taiati si se pun la fiert in apa cu sare.
3.Dupa cele 20 de minute se pun si cartofii in tava si se mai adauga apa.Se mai tin la cuptor inca 30 de minute
4.Apoi se adauga bulion si apa si le mai tinem la cuptor inca 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "PULPE CU CARTOFI LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe dezosate la cuptor cu cartofi

Pulpe dezosate la cuptor cu cartofi

Spalam pulpele si le dezosam (eu am luat pielita jos de pe ele). Dupa ce le-am dezosat batem carnea

3 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui la cuptor cu bere neagra si cartofi

Pulpe de pui la cuptor cu bere neagra si cartofi

Eu intotdeauna oparesc carnea. Dupa aceasta operatiune, spalam bine carnea, o asezam in tava de friptura,

13 voturi    15 comentarii
55 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    marian (Bucatar) , 26 noiembrie 2009

    acum e la cuptor

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

    Azi si eu am gatit ciocanele la tava si am pus cartofii odata cu carnea la cuptor Am adaugat si usturoi si ceapa verde si rosii cu ardei din borcanele facute de mine Sa pun o poza din ce a mai ramas?

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

    Da eu folosesc mult bulion.Imi place sa vad sosul rosu ;)) si mi se pare ca ii da un gust deosebit.Asa am invatat si de la mama mea si poate din acelasi motiv folosesc si eu.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

      Vad ca tu folosesti foarte mult bulion...aproape la orice reteta ! La noi in zona...NU !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • - 7 pulpe de pui
  • - 750 de grame de cartofi
  • - delicat
  • - sare
  • - ulei
  • - bulion

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

marian (Bucatar)

acum e la cuptor

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ostropel cu carne de curcan