autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Mancaruri cu carne

PULPE CU CARTOFI LA CUPTOR

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 aprilie 2009

Ingrediente
- 7 pulpe de pui, - 750 de grame de cartofi, - delicat, - sare, - ulei, - bulion

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

1.Se curata pulpele, se asaza in tava presarate cu delicat in putina apa cu ulei si se tin timp de 20 de minute pentru a se rumeni.
2.In acest timp, cartofii curatati si taiati si se pun la fiert in apa cu sare.
3.Dupa cele 20 de minute se pun si cartofii in tava si se mai adauga apa.Se mai tin la cuptor inca 30 de minute
4.Apoi se adauga bulion si apa si le mai tinem la cuptor inca 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "PULPE CU CARTOFI LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei

Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei

Pulpele spalate si curatate se taie in doua si se pun intr-un vas peste care rasturnam marinata facuta

32 voturi    14 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Spalam bine pulpele si le crestam. Punem in tava sare, piper, oregano, adaugam pulpele, sare piper,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    marian (Bucatar) , 26 noiembrie 2009

    acum e la cuptor

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

    Azi si eu am gatit ciocanele la tava si am pus cartofii odata cu carnea la cuptor Am adaugat si usturoi si ceapa verde si rosii cu ardei din borcanele facute de mine Sa pun o poza din ce a mai ramas?

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

    Da eu folosesc mult bulion.Imi place sa vad sosul rosu ;)) si mi se pare ca ii da un gust deosebit.Asa am invatat si de la mama mea si poate din acelasi motiv folosesc si eu.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

      Vad ca tu folosesti foarte mult bulion...aproape la orice reteta ! La noi in zona...NU !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • - 7 pulpe de pui
  • - 750 de grame de cartofi
  • - delicat
  • - sare
  • - ulei
  • - bulion

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

marian (Bucatar)

acum e la cuptor

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Cartofi taranesti