autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

PULPE CU CIUPERCI

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 septembrie 2009

Ingrediente
6 pulpe dezosate, 200 g ciuperci, 2 linguri smantana, 100 g maioneza, condimente, 50 g unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile taiate foarte marunt,le sotezi in unt,adaugi smantana si 2 linguri maioneza. (daca doresti poti sa inlocuiesti maioneza cu unu-doua oua,dar dupa ce s-au racit ciupercile).Pulpele dezosate le condimentezi si le umplii cu ciupercutele sotate.Le prinzi cu o scobitoare,le ungi cu maioneza si dai la cuptor pentru 45-60 minute(in functie de cuptor). Trebuie sa fie rumenite.Servesticu garnitura de cartofi pai sau piure si salata dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "PULPE CU CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita din pulpe cu ciuperci de toamna

Tocanita din pulpe cu ciuperci de toamna

Fierbi ciupercile, le clatesti cu apa rece, lasi la strecurat, dai pe robot. Pulpele le fierbi cu

28 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu ciuperci

Pulpe de pui cu ciuperci

Se spala pulpele,se portioneaza,se aseaza in tava,deasupra se pun ciupercile curatate si tocate feliute

2 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Trebiue sa fie foarte bune!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

    Apetisant.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 pulpe dezosate
  • 200 g ciuperci
  • 2 linguri smantana
  • 100 g maioneza
  • condimente
  • 50 g unt

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Trebiue sa fie foarte bune!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Berbecut la vas roman