Ciupercile taiate foarte marunt,le sotezi in unt,adaugi smantana si 2 linguri maioneza. (daca doresti poti sa inlocuiesti maioneza cu unu-doua oua,dar dupa ce s-au racit ciupercile).Pulpele dezosate le condimentezi si le umplii cu ciupercutele sotate.Le prinzi cu o scobitoare,le ungi cu maioneza si dai la cuptor pentru 45-60 minute(in functie de cuptor). Trebuie sa fie rumenite.Servesticu garnitura de cartofi pai sau piure si salata dupa preferinta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii