autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

PULPE CU SOS DE ROSII

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
8 pulpe superioare de pui, 1 kg rosii foarte coapte, 3 legatura de ceapa verde sau 6 cepe uscate mari, 2 legaturi de patrunjel verde, 1 legatura patrunjel verde sau 6-8 catei usturoi uscat, sare, piper negru macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa o toci marunt (partea alba si jumatate din frunze) si o pui la calit in putin ulei. Cand s-a inmuiat, adaugi puiul curatat bine.
Lasi pe foc pana cand pulpele s-au rumenit frumos, amesteci din cand in cand, sa nu se prinda. Adaugi rosiile, sare si piper. Lasi sa dea in clocot, apoi adaugi si usturoiul tocat marunt si lasi pe foc inca 25\'. Intre timp tai patrunjelul marunt si pui cam trei sferturi in mancarea de pa aragaz. Mai lasi 5\', apoi stingi focul, acoperi cratita si in momentul servirii adaugi restul de patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "PULPE CU SOS DE ROSII" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui la cuptor cu sos de rosii

Pulpe de pui la cuptor cu sos de rosii

Se spala, se lasa la scurs si apoi se condimenteaza carnea de pui cu sare, piper macinat, boia, cimbru,

14 voturi    9 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Pulpe de iepure în sos de roşii şi măsline

Pulpe de iepure în sos de roşii şi măsline

1. Pulpele se curăţa de pielite, se şterg cu un prosop şi se presară cu sare şi piper. Folosiţi

4 voturi    1 comentariu
1h 25 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 8 pulpe superioare de pui
  • 1 kg rosii foarte coapte
  • 3 legatura de ceapa verde sau 6 cepe uscate mari
  • 2 legaturi de patrunjel verde
  • 1 legatura patrunjel verde sau 6-8 catei usturoi uscat
  • sare
  • piper negru macinat

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Tochitura