Pulpe de curcan cu mustar la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de curcan cu mustar la cuptor

Ingrediente

  • 2 pulpe de curcan
  • 4 catei usturoi
  • 4 linguri mustar
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • 1 cana de apa minerala
  • rosii chery
  • jumatate de ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 1 cub de unt

Mod de preparare

Pulpele le spalam in apa rece, apoi le stergem, le curatam de piele si le crestam din loc in loc.

Pentru sos: Usturoiul il pisam bine cu sare, ulei si mustarul, iar pasta rezultata ungem pulpele pe toate partile.

Intr-o tava unsa cu unt punem pulpele si le asezonam cu legumele mentionate.

Adaugam si apa minerala apoi punem capacul la tava sau daca nu aveti o inveliti in folie de aluminiu.

Dam tava la cuptor pentru jumatate de ora, dupa care dam deoparte capacul/folia de aluminiu si mai lasam in cuptor pana cand pulpele s-au rumenit frumos.

Se pot servi cu orice salata si garnitura!

Noi am servit cu salata de andive si rosiile chery coapte din tava!

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi