Pulpe de curcan umplute

Timp pregatire
7200 minute
Complexitate
ridicata
Pulpe de curcan umplute

Ingrediente

  • 5 pulpe de curcan
  • 5-6 fire de ceapa
  • 2 ardei rosii
  • sare
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • condimente usturoi si piper,rozmarin,tarhon
  • Sos
  • zeama de la o portocala
  • 1 pahar de vin alb
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • busuioc
  • boia de ardei

Mod de preparare

Spalam pulpele,dam pielita cu grija la o parte,taiem carnea de pe pulpe.

Se scot atele si se taie carnea bucati potrivite.

Se caleste ceapa,usturoiul,ardeiul si carnea in uleiul de masline.Se condimenteaza dupa gust.

Tragem de pe foc,lasam sa se raceasca,,apoi umplem pielitele cu aceasta compozitie,si le asezam in tava.

Turnam sosul peste ele si dam la cuptor pana se rumesc.

Noi am servit cu cartofi copti la cuptor garnisiti cu sos de usturoi deasupra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor