1.Varza creata se taie fideluta si se opareste in apa clocotita si sarata. Se scurge de apa.
2. Pulpele de iepure se sareaza si pipereaza, apoi se frig in ulei pina carnea se albeste. Se scot pulpele.In uleiul ramas se caleste usturoiul2min.,apoi se adauga varza creata si calim 2-3min.,sub capac.Peste varza se aseaza pulpele,foaia de dafin ,cimbrisorul si 2 dl.apa.Se fierbe25min., in cratita sub capac,pana carnea se patrunde.
3.Faina se amesteca cu putina apa si se ingroasa sosul din cratita.Servim preparatul cu un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii