autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pasare cu orez in stil indian

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 06 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 06 martie 2010

Ingrediente
ptr 4 persoane, , 8 pulpe de pasare curatate si spalate, 2 pahare de orez fiert in apa, 50 gr de stafide, 2mere verzi acre taiate felii subtiri, 4cartofi mari curatati si taiati felii subtiri, 11/2 pahar de apa, 3 cuburi de Knor in stil indian, hirtie pergament, folie de aluminium

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Pulpele vin fripte la grilul din cuptor 35 de minute la 170 de grade.
Intr-un pyrex adinc uns bine cu ulei se pun un strat de cartofi peste care se presoara un pahar de orez fiert .Peste orez se pun felii de mere si deasupra lor inca un pahar de orez.Peste ultimul strat de orez se aseaza pulpele si se adauga stafidele.Apa se pune la fiert si se adauga cubuletele de knor in stil indian se amesteca pina se dizolva complect si se toarna peste pulpe.
Se acopera pyrexul cu pergament si deasupra cu folia de aluminium si se da la cuptor la caldura potrivita.Se coace 45 de minute .Se scot hirtiile si se lasa sa se rumeneasca inca 10 minute.Se serveste cald cu muraturi.Cartofii care se pun la inceput in pyrex trebuie sa acopere toata baza ei au menirea de a nu lasa orezul sa se prinda de fund.Este o mincare deosebita si dupa mine destul de usor de pregatit.(orezul poate fi pregatit cu o zi inainte.)
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pasare cu orez in stil indian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute din carne de pui

Chiftelute din carne de pui

Tocam carnea din piept de pui,o amestecam cu sare,piper roz proaspat macinat,o legatura de marar

18 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cartofi umpluti cu sunca si branza

Cartofi umpluti cu sunca si branza

Se fierb cartofii in coaja. Se scurg de apa, se lasa cateva minute la racit si se curata de coaja

45 voturi    15 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Interesanta ideie !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

    Gustos.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • ptr 4 persoane
  • 8 pulpe de pasare curatate si spalate
  • 2 pahare de orez fiert in apa
  • 50 gr de stafide
  • 2mere verzi acre taiate felii subtiri
  • 4cartofi mari curatati si taiati felii subtiri
  • 11/2 pahar de apa
  • 3 cuburi de Knor in stil indian
  • hirtie pergament
  • folie de aluminium

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta ideie !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
TOCANITA DE PORC CU CARTOFI