autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pasare in sos de bere

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 17 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 17 mai 2011

Ingrediente
ptr 6 persoane, 10-12pulpe de pasare curatate, 2ardeirosii grasi-taiati rondele, 2-3rosii-taiate rondele, 2cepi taiate rondele subtiri, 1sticla de 330ml bere alba, 1lamaie taiata felii, 1lingura coriandu macinat, 2lingurite boia dulce si putina iute, 1/4pahar ulei de masline, sare,piper, putin maioran uscat

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.Intr-un vas se amesteca uleiul cu boiaua dulce si cea iute sare si piper si maioran.Se amseteca bine si se ung bine pulpele cu acesta pasta si se aseaza intr-o tava adinca sau pyrex. Peste pulpe se aseaza legumele si feliile de lamaie se toarna berea si se acopera tava cu o foaie de aluminiu.Se da la cuptor ptr o ora jumate.Zece minute inainte de termen se scoate aluminiul si se lasa sa se rumeneasca usor. Se poate servi alaturi de orez alb sau pire de cartofi sau paste mici coapte. Este delicios si picant.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pasare in sos de bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • ptr 6 persoane
  • 10-12pulpe de pasare curatate
  • 2ardeirosii grasi-taiati rondele
  • 2-3rosii-taiate rondele
  • 2cepi taiate rondele subtiri
  • 1sticla de 330ml bere alba
  • 1lamaie taiata felii
  • 1lingura coriandu macinat
  • 2lingurite boia dulce si putina iute
  • 1/4pahar ulei de masline
  • sare,piper
  • putin maioran uscat

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
TOCANITA DE PIPOTE SI INIMI DE PUI