autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pasare in sos de bere

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 17 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 17 mai 2011

Ingrediente
ptr 6 persoane, 10-12pulpe de pasare curatate, 2ardeirosii grasi-taiati rondele, 2-3rosii-taiate rondele, 2cepi taiate rondele subtiri, 1sticla de 330ml bere alba, 1lamaie taiata felii, 1lingura coriandu macinat, 2lingurite boia dulce si putina iute, 1/4pahar ulei de masline, sare,, putin maioran uscat

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.Intr-un vas se amesteca uleiul cu boiaua dulce si cea iute sare si piper si maioran.Se amseteca bine si se ung bine pulpele cu acesta pasta si se aseaza intr-o tava adinca sau pyrex. Peste pulpe se aseaza legumele si feliile de lamaie se toarna berea si se acopera tava cu o foaie de aluminiu.Se da la cuptor ptr o ora jumate.Zece minute inainte de termen se scoate aluminiul si se lasa sa se rumeneasca usor. Se poate servi alaturi de orez alb sau pire de cartofi sau paste mici coapte. Este delicios si picant.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pasare in sos de bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de varza acra cu carne

Sarmale in foi de varza acra cu carne

Varza se taie de cotoare dupa ce se desfac foile. Varza foarte acră sau prea sărată se spală

17 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi cu carne de pui

Musaca de cartofi cu carne de pui

Am amestecat toate ingredientele si le-am pus la calit 2minute. Am taiat rondele cartofi si i-am

21 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • ptr 6 persoane
  • 10-12pulpe de pasare curatate
  • 2ardeirosii grasi-taiati rondele
  • 2-3rosii-taiate rondele
  • 2cepi taiate rondele subtiri
  • 1sticla de 330ml bere alba
  • 1lamaie taiata felii
  • 1lingura coriandu macinat
  • 2lingurite boia dulce si putina iute
  • 1/4pahar ulei de masline
  • sare,
  • putin maioran uscat

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
piept de pui milanez