Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.Intr-un vas se amesteca uleiul cu boiaua dulce si cea iute sare si piper si maioran.Se amseteca bine si se ung bine pulpele cu acesta pasta si se aseaza intr-o tava adinca sau pyrex. Peste pulpe se aseaza legumele si feliile de lamaie se toarna berea si se acopera tava cu o foaie de aluminiu.Se da la cuptor ptr o ora jumate.Zece minute inainte de termen se scoate aluminiul si se lasa sa se rumeneasca usor. Se poate servi alaturi de orez alb sau pire de cartofi sau paste mici coapte. Este delicios si picant.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii