autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cărora le sare muştarul

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Ingrediente
4 pulpe de pui, 2 linguri de muştar, 100 g de smântână groasă, 2 cepe, 1 lingură de ulei, 2 pahare de vin alb, Câteva rămurele de cimbru, 1 foaie de dafin, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Prăjeşte pe ambele părţi pulpele de pui. Adaugă ceapa şi lasă să se aurească uşor.
Sărează puţin căci muştarul e sărat. Piperează. Adaugă cimbrul şi dafinul. Udă cu vinul alb; acoperă şi lasă să se înăbuşească 40 de minute.
Separat, amestecă muştarul şi smântâna groasă . Scoate pulpele. Pune în cratiţă amestecul de muştar cu smântâna.
Când se îngroaşă, pune iar pulpele şi mai lasă 2 minute la foc mic.
Serveşte pulpele acoperite de sos(sunt pudice!). Ca să se simtă mai bine, poţi face un piure de cartofi pentru cei cu silueta firavă şi o salată pentru cei mai bine făcuţi.
Vezi sa nu-ţi sară muştarul...pe cămaşă!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cărora le sare muştarul" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Muschi de porc sarat cu linte verzi

Muschi de porc sarat cu linte verzi

Stiu ca nu e prea comun in tara sa mancam linte dar am facut aceast tip de reteta pentru orcine vrea

6 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Perisoare cu sos de usuroi

Perisoare cu sos de usuroi

Se prepara perisoarele din carne , ou, morcov ras ,ceapa rasa,sare si piper. Se pun sa se opareasca

4 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Foarte gustoasa.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    Imi place fripturica cu sos de mustar...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 2 linguri de muştar
  • 100 g de smântână groasă
  • 2 cepe
  • 1 lingură de ulei
  • 2 pahare de vin alb
  • Câteva rămurele de cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

93 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Curcan in sos de lamaie