autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cărora le sare muştarul

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Ingrediente
4 pulpe de pui, 2 linguri de muştar, 100 g de smântână groasă, 2 cepe, 1 lingură de ulei, 2 pahare de vin alb, Câteva rămurele de cimbru, 1 foaie de dafin, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Prăjeşte pe ambele părţi pulpele de pui. Adaugă ceapa şi lasă să se aurească uşor.
Sărează puţin căci muştarul e sărat. Piperează. Adaugă cimbrul şi dafinul. Udă cu vinul alb; acoperă şi lasă să se înăbuşească 40 de minute.
Separat, amestecă muştarul şi smântâna groasă . Scoate pulpele. Pune în cratiţă amestecul de muştar cu smântâna.
Când se îngroaşă, pune iar pulpele şi mai lasă 2 minute la foc mic.
Serveşte pulpele acoperite de sos(sunt pudice!). Ca să se simtă mai bine, poţi face un piure de cartofi pentru cei cu silueta firavă şi o salată pentru cei mai bine făcuţi.
Vezi sa nu-ţi sară muştarul...pe cămaşă!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cărora le sare muştarul" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Ceapa, data prin razatoare, se caleste in putin ulei. Se adauga orezul spalat, iar dupa cca 10 minute,

12 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui tirolez

Pui tirolez

Pieptul de pui l-am taiat felii. Le-am spalat bine si le-am lasat sa se scurga. Am condimentat

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Foarte gustoasa.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    Imi place fripturica cu sos de mustar...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 2 linguri de muştar
  • 100 g de smântână groasă
  • 2 cepe
  • 1 lingură de ulei
  • 2 pahare de vin alb
  • Câteva rămurele de cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

81 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Gulasch din Tihanny