autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cărora le sare muştarul

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 februarie 2010

Ingrediente
4 pulpe de pui, 2 linguri de muştar, 100 g de smântână groasă, 2 cepe, 1 lingură de ulei, 2 pahare de vin alb, Câteva rămurele de cimbru, 1 foaie de dafin, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Prăjeşte pe ambele părţi pulpele de pui. Adaugă ceapa şi lasă să se aurească uşor.
Sărează puţin căci muştarul e sărat. Piperează. Adaugă cimbrul şi dafinul. Udă cu vinul alb; acoperă şi lasă să se înăbuşească 40 de minute.
Separat, amestecă muştarul şi smântâna groasă . Scoate pulpele. Pune în cratiţă amestecul de muştar cu smântâna.
Când se îngroaşă, pune iar pulpele şi mai lasă 2 minute la foc mic.
Serveşte pulpele acoperite de sos(sunt pudice!). Ca să se simtă mai bine, poţi face un piure de cartofi pentru cei cu silueta firavă şi o salată pentru cei mai bine făcuţi.
Vezi sa nu-ţi sară muştarul...pe cămaşă!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cărora le sare muştarul" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocăniță de cartofi cu costițe de porc marinate

Tocăniță de cartofi cu costițe de porc marinate

Azi mi s-a făcut poftă de o tocăniță decadentă cu coaste de porc marinate (cam neprietenoasă

4 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Fasii din piept de pui Shanghai cu susan si pesmet

Fasii din piept de pui Shanghai cu susan si pesmet

Batem bine ouale , amestecam sosul de soia cu mustarul si cu piperul , iar pesmetul il amestecam

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Foarte gustoasa.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    Imi place fripturica cu sos de mustar...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 2 linguri de muştar
  • 100 g de smântână groasă
  • 2 cepe
  • 1 lingură de ulei
  • 2 pahare de vin alb
  • Câteva rămurele de cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

90 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui umplut cu chorizo si veloute de pui si arpagic