Se spala pulpele, se sterg, se condimenteaza cu sare,vegeta si piper..
Baconul se taie cuburi.
Se curata ciupercile si se taie bucati potrivite. In caz ca sunt mici, le lasam asa.
Cartofii se curata si se taie bucati mai mari.
Rosiile se taie cubulete.
Intr-o cratita se incinge uleiul de masline si se prajeste baconul.
Se scoate si se pune deoparte.
Se introduc apoi pulpele in cratita si se prajesc bine de jur imprejur.
Se scot si pulpele si se lasa deoparte.
Se adauga cartofii, ciupercile, maslinele si rosiile; se sareaza se pipereaza si se inabuse 10 minute.
Adaugam si baconul si amestecam.
Intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei, asezam pulpele in mijloc si de jur imprejur legumele inabusite, peste care mai adaugam si o cana cu apa.
Dam la cuptor pentru 60 minute.
Cu 5 minute inainte sa scoatem din cuptor turnam coniacul peste pulpe.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii