autor:

Vladi

» » Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu ananas si ciuperci

Autor: Vladi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vladi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2011

Ingrediente
2 portii:, - 2 pulpe de pui ( dezosate partial ), - 1/2 ananas copt, - 500g ciuperci, - 3 linguri ulei de masline, - 100g smantana, - 2 cepe rosii medii toacte marunt, - 3 - 4 catei de usturoi, - rasnita de verdeturi italiene, - sare si piper proapspat macinate

Dificultate: Medie Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

1. Pulpele se spala bine cu apa rece, se curata se dezoseaza, se cresteaza si se pun in tigaia grill bine incinsa. Asezonati pulpele cu o lingura de ulei de masline, verdeturi italiene, sare si piper dupa gust.
2. Intr-un wok puneti ceapa cu putin ulei de masline si sare si o lasati la inabusit, dupa care puneti ciupercile si aveti grija sa scurgeti apa acumulata. Preparati ciupercile al dente, spre final adaugati rosii tocate in bulion, usturoiul tocat marunt si asezonati dupa gust.
3. Dupa ce pulpele sunt gata, in tigaie puneti ananasul taiat felii de cca 50mm si le tineti in tigaie pana cand prind striatile de la tigaie.
4. La servire peste feliile de ananas puneti smantana dar nu le acoperiti de tot.

Pofta buna :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ananas si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 iulie 2012

    Combinatie indrazneata, dar sunt convinsa ca e un deliciu!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 februarie 2011

    Foarte fine si aromate!*****

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2011

    Bun, bun...tare bun ! Stai ca vin acum la o portie...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2011

      Un meniu super delicios ! Felicitari !*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 portii:
  • - 2 pulpe de pui ( dezosate partial )
  • - 1/2 ananas copt
  • - 500g ciuperci
  • - 3 linguri ulei de masline
  • - 100g smantana
  • - 2 cepe rosii medii toacte marunt
  • - 3 - 4 catei de usturoi
  • - rasnita de verdeturi italiene
  • - sare si piper proapspat macinate

Raporteaza reteta

Retete
de Vladi
Sarmale cu ciolan de porc invelite in bacon

Sarmale cu ciolan de porc invelite in bacon

1. Se pregatesc foile de varza pt sarmale, se toaca restul de varza ramasa fideluta. 2. Toata carnea

5 voturi    2 comentarii
5h
Mancaruri cu carne
Omleta pe pat de bacon cu parmezan

Omleta pe pat de bacon cu parmezan

1. Se bat ouale si se pune sare, piper, verdeturile de provence si o lingura de parmezan proaspat

4 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
File de somon cu piure de telina

File de somon cu piure de telina

1. Carnea se lasa la scurs si se inveleste cu proasaope de hartie. 2. Telina si morcovul se toaca

4 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Combinatie indrazneata, dar sunt convinsa ca e un deliciu!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui dulce-acrisor