Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • 1 kg cartofi
  • boia
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam pulpele si le taiem pe jumatate ( se pot lasa si integi). Cartofii curatati si spalati ii taiem in bucati potrivite. Condimentam pulpele si cartofii cu boia,busuioc, oregano, sare si piper dupa gust.Intr-o tava asezam cartofii si peste ei pulpele de pui.Turnam apa (supa) cat sa acopere cartofii si dam tava in cuptorul incins in prealabil, pentru circa o ora. Se mai adauga apa(supa) daca este nevoie. Se servezc calzi, alaturi de o salata, muraturi sau sos tzatziki (in cazul meu)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta