Spalam pulpele si le taiem pe jumatate ( se pot lasa si integi). Cartofii curatati si spalati ii taiem in bucati potrivite. Condimentam pulpele si cartofii cu boia,busuioc, oregano, sare si piper dupa gust.Intr-o tava asezam cartofii si peste ei pulpele de pui.Turnam apa (supa) cat sa acopere cartofii si dam tava in cuptorul incins in prealabil, pentru circa o ora. Se mai adauga apa(supa) daca este nevoie. Se servezc calzi, alaturi de o salata, muraturi sau sos tzatziki (in cazul meu)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii