Reteta postata pe: 13 aprilie 2016
Ingrediente
6 pulpe de pui, 6 cartofi mari, Sare, Piper, Oregano, 1 lingura de mustar, 1 pahar vin rosu, 1 pahar ulei, 1/2 pahar apa, Folie de aluminiu pentru cartofi
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Spalam bine pulpele si le crestam. Punem in tava sare, piper, oregano, adaugam pulpele, sare piper, oregano, vinul, apa si 1/2 pahar de ulei. Preincalzim cuptorul la 200 de grade. Spalam bine cartofii cu tot cu coaja ii stergem cu hartie de bucatarie. Ii taiem (semnul crucii). Amestecam uleiul cu mustar, sare, piper si oregano sicu o pensula ungem cartofii. Punem cartofii ii folie de aluminiu si ii punem linga pulpe. Acoperim tava cu folie de aluminiu si coacem pentru 25 de minute acoperit la 200 de grade. Scadem temperatura la 180 de grade luam folia de alumiuniu si mai lasam 35-40 de minute. Dar inainte sa scoatem din cuptor incercam sa vedem daca s-au facut pulpele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Spalam bine carnea cu apa rece,apoi o punem intr-o tava si asezam in jur felii mai groase de cartofi.Adaugam
21 voturi
15 comentarii
1h
Cartofii se curata,se spala si se taie felii subtiri.
Cu ciupercile procedam la fel,le curatam si
22 voturi
4 comentarii
1h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate