Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui
  • 6 cartofi mari
  • Sare
  • Piper
  • Oregano
  • 1 lingura de mustar
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 pahar ulei
  • 1/2 pahar apa
  • Folie de aluminiu pentru cartofi

Mod de preparare

Spalam bine pulpele si le crestam. Punem in tava sare, piper, oregano, adaugam pulpele, sare piper, oregano, vinul, apa si 1/2 pahar de ulei. Preincalzim cuptorul la 200 de grade. Spalam bine cartofii cu tot cu coaja ii stergem cu hartie de bucatarie. Ii taiem (semnul crucii). Amestecam uleiul cu mustar, sare, piper si oregano sicu o pensula ungem cartofii. Punem cartofii ii folie de aluminiu si ii punem linga pulpe. Acoperim tava cu folie de aluminiu si coacem pentru 25 de minute acoperit la 200 de grade. Scadem temperatura la 180 de grade luam folia de alumiuniu si mai lasam 35-40 de minute. Dar inainte sa scoatem din cuptor incercam sa vedem daca s-au facut pulpele.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura