Spalam bine pulpele si le crestam. Punem in tava sare, piper, oregano, adaugam pulpele, sare piper, oregano, vinul, apa si 1/2 pahar de ulei. Preincalzim cuptorul la 200 de grade. Spalam bine cartofii cu tot cu coaja ii stergem cu hartie de bucatarie. Ii taiem (semnul crucii). Amestecam uleiul cu mustar, sare, piper si oregano sicu o pensula ungem cartofii. Punem cartofii ii folie de aluminiu si ii punem linga pulpe. Acoperim tava cu folie de aluminiu si coacem pentru 25 de minute acoperit la 200 de grade. Scadem temperatura la 180 de grade luam folia de alumiuniu si mai lasam 35-40 de minute. Dar inainte sa scoatem din cuptor incercam sa vedem daca s-au facut pulpele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii